- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Yazdığım 3. Tarifi aldımEn son yıne nevoş yardım etti dimi cunku senın buldukların alınmıstı hep aaahh genclik ahh şimdiki gencler böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdığım 3. Tarifi aldımEn son yıne nevoş yardım etti dimi cunku senın buldukların alınmıstı hep aaahh genclik ahh şimdiki gencler böyle
Bende bunu yaşadım bak bildiEn son yıne nevoş yardım etti dimi cunku senın buldukların alınmıstı hep aaahh genclik ahh şimdiki gencler böyle
10 gündür Akçay dan ev bakıyoruz bende tek hemso elalis saniyordumBalıkesir mii burayı dusunursenız benden her türlü bilgiyi alabilirsin canımm
Eee süper pekte kalmamıs sayılmaz yanıı iyi bence o zaman minik 3. DenemedeYazdığım 3. Tarifi aldım
Zeki olanı şahibeli şapşal olanı gerçek
Aa elalistemi burda akçaydamıymıs oo10 gündür Akçay dan ev bakıyoruz bende tek hemso elalis saniyordum
Off akçay bayılırım harika bir yer10 gündür Akçay dan ev bakıyoruz bende tek hemso elalis saniyordum
Ben kaynanamın oturma odasını temizlemeye çıktım bacım, hasta yatıyor kadın
Heeee heeeeee bi taraftanda tarifini yaptın dimiiBen kaynanamın oturma odasını temizlemeye çıktım bacım, hasta yatıyor kadın
Aynen öyleTabi bütün olunca zengin gösteriyor o ne öyle parça parça hiç sevmem
Akcayda degil ama Balıkesir neresi olduguni bilmiyorum akcayi sormuştum sadece nasıl diye :))Aa elalistemi burda akçaydamıymıs oo
Hiç gitmedim benOff akçay bayılırım harika bir yer
Bende cok severimmmTavuk çorbası yapan var mı acaba bayılırım
Gitsen bayılırsın minikcanAynen öyle
Akcayda degil ama Balıkesir neresi olduguni bilmiyorum akcayi sormuştum sadece nasıl diye :))
Hiç gitmedim ben
Ee bulabildiniz mi ev peki ne için gidecektiniz tayin falan mı cıktı yoksa kafa dınlemeye mı cunku kısın körfez kısımları hareketli olmaz pek ölüdürAynen öyle
Akcayda degil ama Balıkesir neresi olduguni bilmiyorum akcayi sormuştum sadece nasıl diye :))
Hiç gitmedim ben
Fotolara videolara baktım güzelGitsen bayılırsın minikcan
Offf bol limonluBende cok severimmm
Birazda maydanoz of yaa yemede yanında yatOfff bol limonlu
Yazlık için canım ev fiyatları dikili ye göre çok uygun eşim dikili diyor ben Akçay bakalım ne olacakEe bulabildiniz mi ev peki ne için gidecektiniz tayin falan mı cıktı yoksa kafa dınlemeye mı cunku kısın körfez kısımları hareketli olmaz pek ölüdür