Filizko yaa tabiki doğruValla bende oyle diye biliyorum ama gercekligi nekadar onu bilmiyorum
Bende atayım bak şimdi
Evet at bakayım bi canimBende atayım bak şimdi
Bu günümüze şükür nasıl olayım, bende aynı çukurdayımNasıl olayım be Canım. 1 yıl yaşlanarak girdim yeni yıla. Artık bi ayağım çukurda. Sen nasılsın?
Vallaha uyuya kalanlardanım benGercekten herkes uyuyami kaldi yoksa tariflerini bizden oncemi aldi
Canim site kasiyomu benim telefon zor.yaziyo sen anlarsin delircem telefonu kapatip actim gene ayniNot supported diyor,desteklemiyor senin cihaz
Maşallah diyim ozamanVallaha uyuya kalanlardanım ben
Canım hangi tarayıcıyı kullanıyorsan onun ayarlarına gir kadınlar kulübü bildirim göndermesine izin ver. Sonra kadınlar kulübünden bildirimi aktif etAbla yok o cıkmıyo bildirimleri aktif et yazmıyo safariden girdiğim için mi acaba uygulama yok çünkü
Hangisi canım ayarlarda sadece bunlar cıkıyoCanım hangi tarayıcıyı kullanıyorsan onun ayarlarına gir kadınlar kulübü bildirim göndermesine izin ver. Sonra kadınlar kulübünden bildirimi aktif et
Aldın mı can Jenna
Dur yapmaya çalışıp sana ekran görüntüsü atayımHangisi canım ayarlarda sadece bunlar cıkıyo
Yok canım,etiket yapmaya geliyorum sadeceAldın mı can Jenna