- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Benim de kasıyor canim,o yüzden çıkıp, sinirim geçince geri geliyorum.Canim site kasiyomu benim telefon zor.yaziyo sen anlarsin delircem telefonu kapatip actim gene ayni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kasıyor canim,o yüzden çıkıp, sinirim geçince geri geliyorum.Canim site kasiyomu benim telefon zor.yaziyo sen anlarsin delircem telefonu kapatip actim gene ayni
Bugun cok kotu mesaj yazamiyorum sinirdenBenim de kasıyor canim,o yüzden çıkıp, sinirim geçince geri geliyorum.
Arada çok oluyor ,belki sitede yoğunluk var diyedirBugun cok kotu mesaj yazamiyorum sinirden
Teşekkür ederim aretimmBravo aretim
E hala mi aretim?Teşekkür ederim aretimm
Yok yok uyandım artık .E hala mi aretim?
Ben de dedim tamam asko,ben arada burdayım, her zaman orda anladın sen onuYok yok uyandım artık .
Kahvaltı ettik topladım bir kahve içeyim markete gidip geleyim
Benimde öyle:)Bugun cok kotu mesaj yazamiyorum sinirden
Telefonu kapatip actik 2kere wifi actim 2kere sekmeleri temizledim yok anacim olmuyoBenimde öyle:)
Aynen öyleMesaj gitmedi diye bekliyorum meğer gidiyormuşTelefonu kapatip actik 2kere wifi actim 2kere sekmeleri temizledim yok anacim olmuyo
Duzelir insallahyaaaAynen öyleMesaj gitmedi diye bekliyorum meğer gidiyormuş
Malum herkescikler evinde, telefonlar elden düşmez oldu. Yoğunluktan kasması gayet doğalTelefonu kapatip actik 2kere wifi actim 2kere sekmeleri temizledim yok anacim olmuyo
Aynen canimyaMalum herkescikler evinde, telefonlar elden düşmez oldu. Yoğunluktan kasması gayet doğal
Hala mesaj geliyor Ne değişimiDuzelir insallahyaaa
Bittimi verceklerin degisim yapalimmi
YuhhhhHala mesaj geliyor Ne değişimi
Şöyle yanarlı dönerli tuzda tavuk yapan var mı NevoşumHala mesaj geliyor Ne değişimi
Ben yapcamyaŞöyle yanarlı dönerli tuzda tavuk yapan var mı Nevoşum
Etiketi yeni gördüm
Kk da benden başka yapan olmadı onuBu sefer alevli mi yapsamŞöyle yanarlı dönerli tuzda tavuk yapan var mı Nevoşum