- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kim acabilir Nevreste Hiç acımadı bizeKim açtı biz mayasız diyorsak mayasız yaparız,onlar mayalı yapsınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim acabilir Nevreste Hiç acımadı bizeKim açtı biz mayasız diyorsak mayasız yaparız,onlar mayalı yapsınlar
Iyiyim şükür bende ablacimGünaydın fülüzcüm iyiyim sağol sen nasılsın
Ufaklık nasıl iyimiIyiyim şükür bende ablacim
Iyi şükür uyuyo dicektimki kalktiUfaklık nasıl iyimi
Gunaydin canimGünaydınn hanımlaaar gece rozetim gelmişş
Gunaydin hemsomGünaydın
Uyusaya biraz daha erkenden kalktıIyi şükür uyuyo dicektimki kalkti
Tebrik ederim 1. olmanı hemde rozetiniGünaydınn hanımlaaar gece rozetim gelmişş
Sana da günaydın hemsomGunaydin hemsom
GünaydınlarGünaydın
Gunaydin sekercigimGünaydınlar
Bikere diyorumki rahat kahvalti edeyim çayimi elime alayim oturayim yok anacim yok olmuyo pimi çekik bomba gibi bekliyo pusudaUyusaya biraz daha erkenden kalktı
Tebrik ederim 1. olmanı hemde rozetini
Günaydın, tebrikler şampiyonGünaydınn hanımlaaar gece rozetim gelmişş
Büyüyünce annesiBikere diyorumki rahat kahvalti edeyim çayimi elime alayim oturayim yok anacim yok olmuyo pimi çekik bomba gibi bekliyo pusuda
Sanada günaydunlar olsun şekercimGunaydin sekercigim
Küçük daha gerçi biraz büyüsün uyku saatide değişir,bizimkide öyle erken kalkıyor oda.Bikere diyorumki rahat kahvalti edeyim çayimi elime alayim oturayim yok anacim yok olmuyo pimi çekik bomba gibi bekliyo pusuda
Simdi yatmis kucagima sen yemek yeme neyse ben meme emeyim diyo banaBüyüyünce annesi
Eniyormu hala annesi.Simdi yatmis kucagima sen yemek yeme neyse ben meme emeyim diyo bana
Doğal diyet yöntemi gibi bebeistesen de yedirmiyorSimdi yatmis kucagima sen yemek yeme neyse ben meme emeyim diyo bana