- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heee ablaaa dana oldu halaaa emiyo benim memem o benim diyo tepiniyo vermeyinceEniyormu hala annesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee ablaaa dana oldu halaaa emiyo benim memem o benim diyo tepiniyo vermeyinceEniyormu hala annesi.
Azcik yiyim süt bitti gece diyorum ben bir emeyim diyoDoğal diyet yöntemi gibi bebeistesen de yedirmiyor
Kaç aylık şimdi,bizimki kendisi bıraktı bir anda.Heee ablaaa dana oldu halaaa emiyo benim memem o benim diyo tepiniyo vermeyince
Bakışlardan belli zaten masallah onaAzcik yiyim süt bitti gece diyorum ben bir emeyim diyo
Bırakması zor olacak baksanaAzcik yiyim süt bitti gece diyorum ben bir emeyim diyo
25 aylik abla ben bunaldim artik insallah oda kendi birakirKaç aylık şimdi,bizimki kendisi bıraktı bir anda.
Oda acayip emiyordu,aslında iyide oldu bırakmakla.
Çok tatlı cidden bakışlarda fena yani.Bakışlardan belli zaten masallah ona
Sagol canimBakışlardan belli zaten masallah ona
Artık vitamn değeride kalmıyor çünkü,anneyide yoruyor sürekli emzirmek.25 aylik abla ben bunaldim artik insallah oda kendi birakir
Evet ,çok fena bakiyor Benim 1 oğlum var sekerciğim,14 yaşına girecek Mayıs'taÇok tatlı cidden bakışlarda fena yani.
Şekercim senin kaç tane evladın var hiç bilmiyorum da.
Uykusuzluk cok kotu oluyo abla 4saat enfazla uykum var benimArtık vitamn değeride kalmıyor çünkü,anneyide yoruyor sürekli emzirmek.
Evet ,küçük Tazmanya canavarı gibi belliSagol canim
Gözlerinden belli zaten desene
Hala bebek düzeninde mi emiyor bir de Yasi büyük artik aslında amaUykusuzluk cok kotu oluyo abla 4saat enfazla uykum var benim
Seninde büyümüş aertık,sende ben gibi tek çocuk kararında kalmışsın.Evet ,çok fena bakiyor Benim 1 oğlum var sekerciğim,14 yaşına girecek Mayıs'ta
Artık yavaştan bırakma seanslarına başlasan artık.Uykusuzluk cok kotu oluyo abla 4saat enfazla uykum var benim
Gecede emiyo surekli vermeyince agliyoHala bebek düzeninde mi emiyor bir de Yasi büyük artik aslında ama
Ramazana kadar kesicem abla kismetseSeninde büyümüş aertık,sende ben gibi tek çocuk kararında kalmışsın.
Artık yavaştan bırakma seanslarına başlasan artık.
Günaydın canımGünaydın canlar mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Gunaydin kuzum Hepimize inşallahGünaydın canlar mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Evet ,yeter,Allah isteyene versin inşallahSeninde büyümüş aertık,sende ben gibi tek çocuk kararında kalmışsın.
Artık yavaştan bırakma seanslarına başlasan artık.