- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ooo kimler gelmiş yarışma kokusumu aldın di bakem nerdesin senHarikasiniz kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo kimler gelmiş yarışma kokusumu aldın di bakem nerdesin senHarikasiniz kizlar
İyi geceler canımEveettt. Koca da telefonu bıraktı. Ben kaçtım. Öptüm siiz
Bende panikledim ama değilmişAbla profil olmayınca acabami dedim bian etiketlemedimdi. Sagolasin
Devam eder inşaallahBen lale devrine gecerken sen de çöküş donemi yasadin ters duz olduk iyi mi
Hayırlı olsun canımCanim yeni is kurdum kendime onunla mesgulum bu aralar ama arada yazamasamda goz atiyorum size birde son zamanda katildiklarimdan verim alamayinca sevkim kirildi birazcukk
Hayırlı olsun canımCanim yeni is kurdum kendime onunla mesgulum bu aralar ama arada yazamasamda goz atiyorum size birde son zamanda katildiklarimdan verim alamayinca sevkim kirildi birazcukk
Şans işte abla belli olmazDevam eder inşaallah
Ahanda geldim kuzularimOoo kimler gelmiş yarışma kokusumu aldın di bakem nerdesin sen
Hayırlı olsun canım benimCanim yeni is kurdum kendime onunla mesgulum bu aralar ama arada yazamasamda goz atiyorum size birde son zamanda katildiklarimdan verim alamayinca sevkim kirildi birazcukk
Canimsin tesekkurler katilicam kuzum insallahHayırlı olsun canım
Geçen gün benimde aklıma geldin ,nerelerde dedim acaba .
Öyle deme ya gayet güzel tarifler yapıyorsun,benim gözüm arıyor seni .
Pınara katıl bence fırsat bulursan
Sagol canim benim guzel gidiyor gibiHayırlı olsun canım
Hoşgeldin cağniiiim yarışalım buayAhanda geldim kuzularim
Olamadık kuzum ya 2-3 gündür gözüm onda ama olmadıNevreste Malatya da olamamisiz
Sen yaparsın olmaz mı maşaallah sanaSagol canim benim guzel gidiyor gibi
Katilicam canim insallah hadi bakalim neler cikacakHoşgeldin cağniiiim yarışalım buay
CanimsinnnSen yaparsın olmaz mı maşaallah sana
Joker hakkımız yok muOlamadık kuzum ya 2-3 gündür gözüm onda ama olmadı
Birimiz olsaydık bari
Gözüm hala orada zannediyorum olacak
Canimsinnn