- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Gnaydınlar kuzumGünaydın canlar mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle
O kadar bekleme bence,şimdiden başlasan iyi olur.Ramazana kadar kesicem abla kismetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gnaydınlar kuzumGünaydın canlar mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle
O kadar bekleme bence,şimdiden başlasan iyi olur.Ramazana kadar kesicem abla kismetse
Günaydın fülüzümGünaydın canım
Günaydın cennam inşallahGunaydin kuzum Hepimize inşallah
Günayfın ablacımGnaydınlar kuzum
O kadar bekleme bence,şimdiden başlasan iyi olur.
Acaba o ne düşünecekuzun süre direnebilirRamazana kadar kesicem abla kismetse
Günaydın cennam inşallah
Günaydınlar kuzucumGünayfın ablacım
Bende etiket yapmayacağım,cok acayip büyük boşluk benim icinBu ay ne rahat tarif derdine düşmeyecez ama yinede uyandım
Belki dayanamaz yaparsın rütüel gibi bişey oldu artık cennamBende etiket yapmayacağım,cok acayip büyük boşluk benim icin
Herkes bir ne oluyor desin evetBelki dayanamaz yaparsın rütüel gibi bişey oldu artık cennam
Inat benimki agladiginda yandaki yengeler geliyodaAcaba o ne düşünecekuzun süre direnebilir
Benim arkadaşımın kizi kendini tokatlamis,yerlere atmış, seninki ne yapar bilmemInat benimki agladiginda yandaki yengeler geliyoda
Bencede heyecan iyidirHerkes bir ne oluyor desin evet
Sofrayı hazırlıyor galiba
Valla bende kestiremedim simdi naparBenim arkadaşımın kizi kendini tokatlamis,yerlere atmış, seninki ne yapar bilmem
Bir dıram var bu olsyda hayal ettim biranBenim arkadaşımın kizi kendini tokatlamis,yerlere atmış, seninki ne yapar bilmem
Etiketsiz yaşayamıyor derlerBencede heyecan iyidir
Saçını çekiyormuş, kiz vazgeçip devam etti emzirmeyeBir dıram var bu olsyda hayal ettim biran