- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Öyle canım ,Neyse iyi olsun gelir elbet:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım ,Neyse iyi olsun gelir elbet:)
Yanıma alayım da yarın çitlerim işteÇitle bence iyi geliyor mutluluk hormonu salgılanıyorMuş
Fikir süpermişPınar beyaz sponsorumuz.Bu sefer tarif yok sadece kahvaltı sofrası fotoğrafı çekilip özelden bana gönderilecek.Sofrada pınar beyaz kutusu mutlaka olmalı:)Yarın konuyu açınca daha net bilgiler edinirsin:)
Haftada 1 yarışma yapacağız.Katılacaklar gizli olacak.Oylama bitince öğreneceksiniz.
Sizlerle yarışmak buyuk bir zevktiOylama bitti
@Oriana
@WunderLost ve X xnobodyx sizide tebrik ediyorum. Başa baş çok güzel yarıştınız
Her citleyisinde beni hatırla amaYanıma alayım da yarın çitlerim işte
Özelden bana yazabilirsin ben yardımcı olurum:)Fikir süpermiş
Nanaminda doğum günü bu arada etiket edemedim ben onuya bulamadım niye çıkmadıBu ay doğum günü çok galiba:)
2-3 gün önceden hatırlatın unutuyoruz
Tamam, kara çekirdek alırım. Esmer esmer seni düşünürümHer citleyisinde beni hatırla ama
Teşekkür ederizSizlerle yarışmak buyuk bir zevkti
Ilk defa bu kadar oy aldim mütevazi olamicamTeşekkür ederiz
Oyları silip süpürdünüz bize oy kalmadı
Bende uzun zamandır ilk defa yerlerde kaldımIlk defa bu kadar oy aldim mütevazi olamicam
Canım merhaba sen nerelerdesinHarikasiniz kizlar
Ahahaah deli kız yaTamam, kara çekirdek alırım. Esmer esmer seni düşünürüm
Abla profil olmayınca acabami dedim bian etiketlemedimdi. Sagolasin
Ben lale devrine gecerken sen de çöküş donemi yasadin ters duz olduk iyi miBende uzun zamandır ilk defa yerlerde kaldım
Canim yeni is kurdum kendime onunla mesgulum bu aralar ama arada yazamasamda goz atiyorum size birde son zamanda katildiklarimdan verim alamayinca sevkim kirildi birazcukkCanım merhaba sen nerelerdesin
Hadi iyi gecelerEveettt. Koca da telefonu bıraktı. Ben kaçtım. Öptüm siiz