- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.883
- 43
Arkası gelecek inşaallah Sunumların çok iyiÇoook hoş bir deneyim oldu bana gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkası gelecek inşaallah Sunumların çok iyiÇoook hoş bir deneyim oldu bana gercekten
İnşallah nevoşummArkası gelecek inşaallah Sunumların çok iyi
Beni sevme ,kalırsan onsuz
Kız havai fişek onlarYaaa konfetilerle ugurlanıyorum bu harıka bısey tesekkür ederim nevoşumm
Havai fişek miiiKız havai fişek onlar
EvetHavai fişek miii
Teşekkürler canım.hangi yemekler yarışacakRica ederim
Yarın yeni yarışmamız başlayacak katılmak istersen bana özelden yaz:)
İyiyim kukrişim, son demlerimi oynuyorum dakika olarak. Senden naber?alsem ne var ne yok
Bu ay doğum günü çok galiba:)Eveeetttt, şubata girdik. Hayırlı olsun. Laf aramızda doğum günüme 19 gün kaldı
Ben her gün düşerim sayıdan sen rahat olBu ay doğum günü çok galiba:)
2-3 gün önceden hatırlatın unutuyoruz
Allah iyilik versinİyiyim kukrişim, son demlerimi oynuyorum dakika olarak. Senden naber?
Pınar beyaz sponsorumuz.Bu sefer tarif yok sadece kahvaltı sofrası fotoğrafı çekilip özelden bana gönderilecek.Sofrada pınar beyaz kutusu mutlaka olmalı:)Yarın konuyu açınca daha net bilgiler edinirsin:)Teşekkürler canım.hangi yemekler yarışacak
Offf afiyet olsun. Kalkıp ben de mi çitlesem yaaaAllah iyilik versin
Bende hala çekirdek citliyorum böyle oldu ama durduramıyorum
Tamam biz daha önce yaptık biliyoruz durumu:) Değil mi Kukrim aşkomBen her gün düşerim sayıdan sen rahat ol
İnternet i yoktur belkiASSOSyal nerelerde gelmedi merak ettim
Neyse iyi olsun gelir elbet:)İnternet i yoktur belki
Çitle bence iyi geliyor mutluluk hormonu salgılanıyorMuşOfff afiyet olsun. Kalkıp ben de mi çitlesem yaaa