- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
1 foto oylaması 1 hafta sürecek herhaldeNevreste elticim, bir sorum olacak
Önümüzdeki 1 hafta içinde fotoğrafı yollayacağız değil mi?
Haftanın 4 günü yollayıp, 3 günü oylama yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 foto oylaması 1 hafta sürecek herhaldeNevreste elticim, bir sorum olacak
Önümüzdeki 1 hafta içinde fotoğrafı yollayacağız değil mi?
Haftanın 4 günü yollayıp, 3 günü oylama yok?
Tamam mademİyiyim kuzum,sen nasılsın?Cennam sen oldunmu ben yokum ben oldummu sen yoksun sonra muhabbete giremiyoz nasılsın canım benim
Neyseki sonunda yakalanabilidihediyern de:))Bide hafta sonuna denk geldi pazartesi sabağı eşimi hemen yolladım
İlaçlarla düzelir değerlerin.Sagol ablacim aynen öyleymis
Şimdi, Pazartesi günü başlayacağız fotoğraf göndermeye. Fakat fotoğrafı hangi güne kadar yollamalıyız?Anlamadım
2.yarışma açıldığı güne kadar olanlar 1.yarışmaya dahil olur.Şimdi, Pazartesi günü başlayacağız fotoğraf göndermeye. Fakat fotoğrafı hangi güne kadar yollamalıyız?
Haftanın oylaması hangi gün başlayacak?
Allah iyilik versin cennam cennam şükür bende iyiyim sabah siteye giremedim o sinirle büttün işlerimi halletimTamam mademİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Şikayet etmek lazım bunları.Sürat ablacim yollamadilar gelin alin demediler gidiyo bile demediler
Yarin degil dime
Yeni hafta ile oylama başlayacak yani, 1 hafta boyunca zamanımız var fotoğraf için?
Pazartesi kesin değil bilginiz olsunŞimdi, Pazartesi günü başlayacağız fotoğraf göndermeye. Fakat fotoğrafı hangi güne kadar yollamalıyız?
Haftanın oylaması hangi gün başlayacak?
Aynen abla üzüldüm sadece kız bana yolladi ama ben alamadim ona üzüldümŞikayet etmek lazım bunları.
Bak mesela şöyle yaptık en sonYeni hafta ile oylama başlayacak yani, 1 hafta boyunca zamanımız var fotoğraf için?
Cumartesiye kadar gelmeli yani dimi abla2.yarışma açıldığı güne kadar olanlar 1.yarışmaya dahil olur.
Tamamdır, şimdi anlaşabildik elticim2.yarışma açıldığı güne kadar olanlar 1.yarışmaya dahil olur.
Tekrar yollar nasılsa imkanı varsa.Aynen abla üzüldüm sadece kız bana yolladi ama ben alamadim ona üzüldüm
Tabi kiCumartesiye kadar gelmeli yani dimi abla
Hee illa beyaz oturacak yani anladımPınar Beyaz baş köşeye oturacakmış
TamamdırPazartesi kesin değil bilginiz olsun
Evet bacıHee illa beyaz oturacak yani anladım