- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Hamdolsun iyiyim,sen nasılsın canımNassin hemsocan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun iyiyim,sen nasılsın canımNassin hemsocan
Zaten gelince aramadilar ben aradim acmadilar musteri hizmetlerini aradim yollanmiyo gelin burdan alin dediler ben gittim araca geri iade etmisler yani sinir oldukAdrestemi hata var acaba yada başka bişiden dolayı iade ediliyor herhalde.
Öyle mi olacak hiç haberim yokHaftalık, Pınar Beyaz ile kahvaltı sofraları olacak ya yeni kategorimiz
Evet süre olayı var birde.Üç gün içinde alınmadığında geri iade ediyorlar fülüzüm üzüldüm ya
Bende şükür iyiyim hemso, lak lak luk lukHamdolsun iyiyim,sen nasılsın canım
O muhabbeti başkaları yaptıİyi bari cancagizim,bezdum da
Hep ayniBende şükür iyiyim hemso, lak lak luk luk
Eve geledimi kargo genelde bulunamayına telden arıyorlar çünkü.Zaten gelince aramadilar ben aradim acmadilar musteri hizmetlerini aradim yollanmiyo gelin burdan alin dediler ben gittim araca geri iade etmisler yani sinir olduk
Sorma sorma ,her ayrinti aklimda kaziliO muhabbeti başkaları yaptı
Pambık gibi falan
Şimdi haberin oldu bacıÖyle mi olacak hiç haberim yok
Aynen abla beni hediyeyide şubeye bırakmışlardı 3. gün aldım allahtanEvet süre olayı var birde.
Troidler calismadigi belli oldu ilac verdi 1bucuk ay sonra gene tahlil yapilcak gorcekmis dozu artircak yada eksiltcek kabizlik icinde ilac verdi dogum herseyi tedikliyo falan dedi belden yapilan igneden dolayi kilo verip vermeme ondanda kaynakliymis yani yapilan igneler ilaclarHemsom doktor isi noldu ?
Ben gene bulamadımO muhabbeti başkaları yaptı
Pambık gibi falan
Aynen abla beni hediyeyide şubeye bırakmışlardı 3. gün aldım allahtan
Olay Behlül ile ilgili Bihteri aldatıyormuşKim ne hazirliyor ne yapiyorlar ben ne kacirdum ne menösü bihterin bununla ne ilgisi var besir ne anlatacak
Anladim canım,sifa olsun inşallah Ama hatun dedigim kadr var degil mi?Troidler calismadigi belli oldu ilac verdi 1bucuk ay sonra gene tahlil yapilcak gorcekmis dozu artircak yada eksiltcek kabizlik icinde ilac verdi dogum herseyi tedikliyo falan dedi belden yapilan igneden dolayi kilo verip vermeme ondanda kaynakliymis yani yapilan igneler ilaclar
Hep ayni
Sende geç kalmışsın gerçi yoksa sende kaçırcaktın hediyeyi.Aynen abla beni hediyeyide şubeye bırakmışlardı 3. gün aldım allahtan