Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunMaya geri gitti
Tamam abla, güzelmiş pınar beyazları hazır edelim şimdidenKahvaltı sofrası canımYani güzel şık sofralar:)
Masada Pınar beyaz kutusu ve onunla hazırlanmış ekmek dilimleri
Fotoğrafı çekip bana göndereceksiniz.oylama günü ben fotoğrafları dizip oylama başlatacağım.
Ama tüm detaylar konu açılınca belli olacak.Ben şimdilik spoiler veriyorum
Aynen canımTamam abla, güzelmiş pınar beyazları hazır edelim şimdiden
Bildiğim kadarıyla alıcaklar çünkü gönderi parası falan oluyor.Simdi geri gidince para alcaklarmi
Ibanla yollucam kiza napayimBildiğim kadarıyla alıcaklar çünkü gönderi parası falan oluyor.
Hayırlı günlerHayırlı günler
Hayırlı günler mavişim ❤Hayırlı günler
Ya düşünüp göndermesi muhteşem zaten siz aranızda halledersinizIbanla yollucam kiza napayim
Evvaaam tesekkür ederim çiçeğimm hepimizin sunumu guzeldi tabiki ama şans benden yana oldu galiba sagol kuşum pazar aksama kadarda boyle ilerlerse tabiOriana Güzel insan şampiyon oldun arada seksede sana kısmetmiş hakettin muhteşem sunumunla ❤
Tabiki yollarım sen o tarafı kafana takma fülüzüm kargomuzu degıstırcez ama o allahın emrı olduYollar insallah ablacim buarada Oriana sesini duydum nasil zarif nasil kibar geliyo
Canım sunumun çok güzeldi gerçekten önde olanların hepsinin sumu çok güzeldi kim öne geçtiyse onun için sevindik ama kısmet sanaymış değişmez bence bu saatten sonraEvvaaam tesekkür ederim çiçeğimm hepimizin sunumu guzeldi tabiki ama şans benden yana oldu galiba sagol kuşum pazar aksama kadarda boyle ilerlerse tabi
Nişanlık bakırlarım yüzümü güldürdü heralde evvamCanım sunumun çok güzeldi gerçekten önde olanların hepsinin sumu çok güzeldi kim öne geçtiyse onun için sevindik ama kısmet sanaymış değişmez bence bu saatten sonra
Hoş geldin canımcımHayırlı günler
Şimdiden tebrik ederim şampiyonluğunuEvvaaam tesekkür ederim çiçeğimm hepimizin sunumu guzeldi tabiki ama şans benden yana oldu galiba sagol kuşum pazar aksama kadarda boyle ilerlerse tabi
Yetisemiyorm ki bir cikiyorm sayfalarca yaziOlay Behlül ile ilgili Bihteri aldatıyormuş
Tabi bizi takip etmiyorsun
Keleşş ablaam inşallah tesekkür ederiimmHoş geldin canımcım
Şimdiden tebrik ederim şampiyonluğunu
Sagol canim sen yaptin yapcagini zaten sadece onlarin kargo şeyleri farkli sanirim zaten 1tane yıldızı varmis baktim bende begenmemis kimse hep sikayeti varTabiki yollarım sen o tarafı kafana takma fülüzüm kargomuzu degıstırcez ama o allahın emrı oldu
Gecmıs olsun cok fülüzümTroidler calismadigi belli oldu ilac verdi 1bucuk ay sonra gene tahlil yapilcak gorcekmis dozu artircak yada eksiltcek kabizlik icinde ilac verdi dogum herseyi tedikliyo falan dedi belden yapilan igneden dolayi kilo verip vermeme ondanda kaynakliymis yani yapilan igneler ilaclar