- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Anladım abla zaten konu açıldımı detaylı anlatacaksın şimdi meraklardayız herşeyi soruyoruzTabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım abla zaten konu açıldımı detaylı anlatacaksın şimdi meraklardayız herşeyi soruyoruzTabi ki
Birde masada pınar beyaz ile yapılmış ekmek dilimleri,krep vs olmalıHee illa beyaz oturacak yani anladım
Yollar insallah ablacim buarada Oriana sesini duydum nasil zarif nasil kibar geliyoTekrar yollar nasılsa imkanı varsa.
Abla tarif için sana yazıyoruz ya bunda yazmaya gerek var mıHaftada 1 fotoğraf ,4 hafta sürecek her hafta ayrı sofra kurulacak
Aynen canım ilk mesajda yazılı olacak:)Anladım abla zaten konu açıldımı detaylı anlatacaksın şimdi meraklardayız herşeyi soruyoruz
Yok canım tarif yok,sadece sofra resmiOda bana gönderilecek Kimse kimin kim olduğunu bilmeyecekAbla tarif için sana yazıyoruz ya bunda yazmaya gerek var mı
Konudan uzak kaldım diye beni keklemiyonuz demi abla hamur işi tarzı şeyler mi olcak yani sen beni bi cümleyle aydınlatsanBirde masada pınar beyaz ile yapılmış ekmek dilimleri,krep vs olmalı
Fülüzüm tekrar yollanabiliyor ama tekrar kargo parası alıyorlar.Yollar insallah ablacim buarada Oriana sesini duydum nasil zarif nasil kibar geliyo
Ne canım ben kaçırdımAynen abla üzüldüm sadece kız bana yolladi ama ben alamadim ona üzüldüm
Oo sürprizli en sevdiğimYok canım tarif yok,sadece sofra resmiOda bana gönderilecek Kimse kimin kim olduğunu bilmeyecek
Kargo parasi vermedikki daha bana aitti ama gelmedikiFülüzüm tekrar yollanabiliyor ama tekrar kargo parası alıyorlar.
Maya geri gittiNe canım ben kaçırdım
İmkan varsa yollar kesinlikle,ne güzel bak konuşmusşunuz telefonfadaYollar insallah ablacim buarada Oriana sesini duydum nasil zarif nasil kibar geliyo
İşte bir vereceğine iki vericeksin tekrar yönlendirdiğinde.Kargo parasi vermedikki daha bana aitti ama gelmediki
Bildiğin kahvaltı sofrası kurulacak, yapmak istediğin şey olursa sofrana koyarsın. Sadece Pınar beyaz kutu ile sofrada bulunacak ve ekmeğe falan sürülecekKonudan uzak kaldım diye beni keklemiyonuz demi abla hamur işi tarzı şeyler mi olcak yani sen beni bi cümleyle aydınlatsan
Kefir nenesiNe canım ben kaçırdım
Simdi geri gidince para alcaklarmiİşte bir vereceğine iki vericeksin tekrar yönlendirdiğinde.
Kahvaltı sofrası canımYani güzel şık sofralar:)Konudan uzak kaldım diye beni keklemiyonuz demi abla hamur işi tarzı şeyler mi olcak yani sen beni bi cümleyle aydınlatsan
Aynen süper olacakOo sürprizli en sevdiğim
Çok aydınlandım sağolasınBildiğin kahvaltı sofrası kurulacak, yapmak istediğin şey olursa sofrana koyarsın. Sadece Pınar beyaz kutu ile sofrada bulunacak ve ekmeğe falan sürülecek