- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
Şikâyet etseydin canımValla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şikâyet etseydin canımValla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymiş
Saglık olsun fülüzümValla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymiş
Sen neden üzülüyosun ki canim sen yolladin onlarin hatasiSaglık olsun fülüzüm
Tünaydın aretim
Eve döndüğünde ahvalini görebilmemiz için fotoğrafını yollaHaminine olur o
Kargondamı sorun oldu yoksa.Valla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymiş
Agda bilgisi var mi peki?Sonunda pedsiz, peçetesiz bir durum paylaşılmış şükür
Ooo hele hele kim gelmiş
Ay bende hiç istemiyorum eşim evde olsunEşim evdeyken uğraşmak istemiyorum çünkü
Ablacim merve kefir mayasi yolladi bana Allah razi olsun ama bana gelemiyo ben almaya gittim geri iade etmeye arabaya vermisletKargondamı sorun oldu yoksa.
HemsomOoo hele hele kim gelmiş
Yok cancağzımAgda bilgisi var mi peki?
AaaAblacim merve kefir mayasi yolladi bana Allah razi olsun ama bana gelemiyo ben almaya gittim geri iade etmeye arabaya vermislet
Efendim canim
İyi bari cancagizim,bezdum daYok cancağzım
Adrestemi hata var acaba yada başka bişiden dolayı iade ediliyor herhalde.Ablacim merve kefir mayasi yolladi bana Allah razi olsun ama bana gelemiyo ben almaya gittim geri iade etmeye arabaya vermislet
Nassin hemsocanHemsom
Hemsom doktor isi noldu ?Efendim canim
Üç gün içinde alınmadığında geri iade ediyorlar fülüzüm üzüldüm yaValla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymiş