Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var o da var sen ne istersenReçelde varmı
Çilek ve vişne istiyomVar var o da var sen ne istersen
Bende vişneÇilek ve vişne istiyom
Çok severim bendeBende vişne
Tuzlu peynirin üstünde çok güzel oluyo valla yaaaÇok severim bende
Önce ekmeğe yağı bocalayacan üstüne peynir sonrada reçelTuzlu peynirin üstünde çok güzel oluyo valla yaaa
Ne fotoğrafı yollanıyo yine ne kaçırdım kiNevreste elticim, bir sorum olacak
Önümüzdeki 1 hafta içinde fotoğrafı yollayacağız değil mi?
Haftanın 4 günü yollayıp, 3 günü oylama yok?
Hay bunların yapacagı işe yani dimi fülüzüm sen kusura bakma bi ulaşamadı kargonCanim onca gittim 2vesait kargo arabaya yuklenmis iade edilmeye üzgünum hakkini helal et
Haftalık, Pınar Beyaz ile kahvaltı sofraları olacak ya yeni kategorimizNe fotoğrafı yollanıyo yine ne kaçırdım ki
Artık o kefir anası, kefir babanesi olarak dönecek sanaHay bunların yapacagı işe yani dimi fülüzüm sen kusura bakma bi ulaşamadı kargon
Bende öyle anladım sen var ya sen kimbilir neyin peşindesinNevreste elticim, bir sorum olacak
Önümüzdeki 1 hafta içinde fotoğrafı yollayacağız değil mi?
Haftanın 4 günü yollayıp, 3 günü oylama yok?
Yok Fridam, eşim önümüzdeki haftanın yarısına kadar evdeBende öyle anladım sen var ya sen kimbilir neyin peşindesin
Heee sen haftasonuna doğru yaparsın o zaman bebişYok Fridam, eşim önümüzdeki haftanın yarısına kadar evde
Açlığa tahammülü yok, onunla baş edemem. Çıldırtır beni
Valla çok üzüldüm canimya kargoda teeee anasinin dinindeydi okadar kötü yerdeydiki gitmemle şok olmam bir oldu cunku yoklanmak icin aractaymişHay bunların yapacagı işe yani dimi fülüzüm sen kusura bakma bi ulaşamadı kargon
Haminine olur oArtık o kefir anası, kefir babanesi olarak dönecek sana