- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Abla sende katıl pınara cidden güzel olacakSna tam destek nevoş yanındayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla sende katıl pınara cidden güzel olacakSna tam destek nevoş yanındayız
Sen yaz alayına destek bu grupHem guru hem pro kiskandim accuk guru yapicaniz beni yazip durcam is olmadikca
Hos buldum ablacim
Yaz yapalımHem guru hem pro kiskandim accuk guru yapicaniz beni yazip durcam is olmadikca
Hos buldum ablacim
BiliyormSen yaz alayına destek bu grup
Bu sefer pınar beyaz demi .Kimse destek olmadı zaten
Sen boş otur herkes sofrasını hazırlıyor,tabaklar,örtüler,menüler hazırlanıyor
Valla ben burdaki bacılardan korkuyorum beni ham yaparlarKimse destek olmadı zaten
Tatlımı tuzlumu bu sfer ki.Abla sende katıl pınara cidden güzel olacak
Ya boyle deyince simdi teker teker yazma hissi geldi dayanamazsiniz darlarimYaz yapalım
Yasakmış öyle yazmakYa boyle deyince simdi teker teker yazma hissi geldi dayanamazsiniz darlarim
Kim ne hazirliyor ne yapiyorlar ben ne kacirdum ne menösü bihterin bununla ne ilgisi var besir ne anlatacakKimse destek olmadı zaten
HiçbiriTatlımı tuzlumu bu sfer ki.
Oyle yazani picaklamak istiyorm empati yaptigimdan yapmiyormYasakmış öyle yazmak
Biz uyuyoz millet çalışıyo gülüm avcumuza bakarızKim ne hazirliyor ne yapiyorlar ben ne kacirdum ne menösü bihterin bununla ne ilgisi var besir ne anlatacak
Empatine tebrikOyle yazani picaklamak istiyorm empati yaptigimdan yapmiyorm
Acımı ekşimşiHiçbiri
Biz uyuyoz millet çalışıyo gülüm avcumuza bakarız
Hele whatsapp dan tek tek yazanlar var yemin ederim yuzumu tirnakliyorm uyardigm halde devam edinceEmpatine tebrik
Sofra kurmaca sofrada peynirli ekmekAcımı ekşimşi
Reçelde varmıSofra kurmaca sofrada peynirli ekmek
Sen dua et harf harf yazmasınlarHele whatsapp dan tek tek yazanlar var yemin ederim yuzumu tirnakliyorm uyardigm halde devam edince