- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Nevoş isyanıma niye destek olmuyorsun bize koyulan tabuları niye yıkamıyoruz biz bizi böyle kabul etsinlerOnu sürmeyenlerin sofrayı kabul etmeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş isyanıma niye destek olmuyorsun bize koyulan tabuları niye yıkamıyoruz biz bizi böyle kabul etsinlerOnu sürmeyenlerin sofrayı kabul etmeyeceğim
Yarışma içinmi valla çakamaadım hala durumu beynim dönüyor bugünEkmeğe peynir sürdürmek istiyo nevoş bana
Evet evet yeni pınar yarışması içinYarışma içinmi valla çakamaadım hala durumu beynim dönüyor bugün
Gene doğru bilmişim bu kafayla,katılacanmı sende yarışmayaEvet evet yeni pınar yarışması için
Kız anlaşma var anlaşmaya uymazsak kabul olur muNevoş isyanıma niye destek olmuyorsun bize koyulan tabuları niye yıkamıyoruz biz bizi böyle kabul etsinler
Şartlara uymayalım diyorlarSence kabul eder miyimYarışma içinmi valla çakamaadım hala durumu beynim dönüyor bugün
Şurda tabuyu yıkacaktım ne güzelKız anlaşma var anlaşmaya uymazsak kabul olur mu
Ciddi bir iş yapıyoruz
Katılma ihtimalim varGene doğru bilmişim bu kafayla,katılacanmı sende yarışmaya
Gırgır şamata her tabuyu yıkarsın ama söz konusu yarışma ve kurallar olunca beni ikna edemezsinŞurda tabuyu yıkacaktım ne güzel
Bu hediyeler kaçar mıKatılma ihtimalim var
Heee farkettim onu iki tabu yiktirmadin banaGırgır şamata her tabuyu yıkarsın ama söz konusu yarışma ve kurallar olunca beni ikna edemezsin
İşte o zorHeee farkettim onu iki tabu yiktirmadin bana
Aman şirkete ortaklık vermiyorlar yaBu hediyeler kaçar mı
Biskevit olar mıİşte o zor
Tabi pro oldun kaçarsınAman şirkete ortaklık vermiyorlar ya
KahvaltıdaBiskevit olar mı
Yani ben pro olmuşum zaten bundan daha çok istediğim ne verebilirler ki bana şimdiTabi pro oldun kaçarsın
Hee ben biskevite süreyimKahvaltıda
Geri alalım yine kazanYani ben pro olmuşum zaten bundan daha çok istediğim ne verebilirler ki bana şimdi
Yok ekmek olsunHee ben biskevite süreyim