- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Ne haberisn kuzumTünaydın yasom ❤
Tünaydın ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne haberisn kuzumTünaydın yasom ❤
Tünaydın ablacım
İyiyyim ablacım elhamdülillah sen nasılsın göremedim seni iyisindir inşallahNe haberisn kuzum
Al işte buda yanlış olduCanim onca gittim 2vesait kargo arabaya yuklenmis iade edilmeye üzgünum hakkini helal et
2 gün yoktum validenin işleri vardı onu hallettik,dünde mobilya geldi onla uğraştık bu sabahta aşı oldu onun için gittik.İyiyyim ablacım elhamdülillah sen nasılsın göremedim seni iyisindir inşallah
Maşallah dolu dolu geçmiş ablacım hayırlı olsun mobilyalar aşıda şifa olsun inşallah2 gün yoktum validenin işleri vardı onu hallettik,dünde mobilya geldi onla uğraştık bu sabahta aşı oldu onun için gittik.
Beynim şu anda gözlerim gibi dönüyor.
Hayırdır ne oldu öyle.Al işte buda yanlış oldu
Saol kuzum baza ve başlığı geldi dün.Maşallah dolu dolu geçmiş ablacım hayırlı olsun mobilyalar aşıda şifa olsun inşallah
Abla site çok kasıyor sürekli reklama basıyorum bendemi sıkıntı var sabahta siteye giremedimHayırdır ne oldu öyle.
İnşallah şifa olurda kurtuluruz bu hastalıktan ablacımSaol kuzum baza ve başlığı geldi dün.
Aşı iyi oldu 2. doz olacak sonrada .
Telefondan girince öyle oluyor genelde.Abla site çok kasıyor sürekli reklama basıyorum bendemi sıkıntı var sabahta siteye giremedim
İnşallah şifa olurda kurtuluruz bu hastalıktan ablacım
Ye beni ye beniVarya yerim seni varyaaa
Evet abla telefondan giriyorum İnşallah ablacım inşallahTelefondan girince öyle oluyor genelde.
Umarım iyi olur birde salgın biterse hemencecik süper olacak.
Yok artık yaaaCanim onca gittim 2vesait kargo arabaya yuklenmis iade edilmeye üzgünum hakkini helal et
Herkes öne giderken ben geri gitmeyi severimASSOSyal niye şaşırdın
Ablam hoş geldin bizde dün konuştuk bugün sana yazacaktım2 gün yoktum validenin işleri vardı onu hallettik,dünde mobilya geldi onla uğraştık bu sabahta aşı oldu onun için gittik.
Beynim şu anda gözlerim gibi dönüyor.
Çiğ mi pişmiş mi hangisini tercih edersinYe beni ye beni
Telefondan bende zorlanıyorum yazmaya.Evet abla telefondan giriyorum İnşallah ablacım inşallah
Hoş buldum nevoşum sağol,ben sana mesaj atacaktım da fırsat olmadı hiç haber vereyim diyeAblam hoş geldin bizde dün konuştuk bugün sana yazacaktım
Her türlü giderÇiğ mi pişmiş mi hangisini tercih edersin
Neyse bundan sonra aklında olsun haber verÇiğ mi pişmiş mi hangisini tercih edersin
Telefondan bende zorlanıyorum yazmaya.
Hoş buldum nevoşum sağol,ben sana mesaj atacaktım da fırsat olmadı hiç haber vereyim diye