Ooohh mis gibi benimde canım istedi şimdi diyette söylencek şey mi buCanım içli köfte istedi
Kuru dolma istedi
Mantı istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooohh mis gibi benimde canım istedi şimdi diyette söylencek şey mi buCanım içli köfte istedi
Kuru dolma istedi
Mantı istedi
Hosgeldin canımcim, ası isteğe bağlı mı oluyo? Eve mi geliyorlar?Selamlar geldim şifrelerle kafayı yedim bugün,neyse halloldu herşey aşı işide tamam 28 gün sonra gene vurulacak 2.doz olarak.
Başladılar mı vatandaşa yapmaya, abla yaş kaçSelamlar geldim şifrelerle kafayı yedim bugün,neyse halloldu herşey aşı işide tamam 28 gün sonra gene vurulacak 2.doz olarak.
Şu an 80 yaş üzerine yapıyorlar rica edecem bana yapın diye yaşlandım resmen yaaa yaş 57 oldu artıkınBaşladılar mı vatandaşa yapmaya, abla yaş kaç
Sana nasıl yaptılar abla o zamanŞu an 80 yaş üzerine yapıyorlar rica edecem bana yapın diye yaşlandım resmen yaaa yaş 57 oldu artıkın
Daş gibisin daş daş daşŞu an 80 yaş üzerine yapıyorlar rica edecem bana yapın diye yaşlandım resmen yaaa yaş 57 oldu artıkın
Hoş gördüm fridam sağol,sağlık müdürlüğü aramış gelecez diye,birde yaş olayı varya.Hosgeldin canımcim, ası isteğe bağlı mı oluyo? Eve mi geliyorlar?
Bana yapmadılar aşıyı,k.validem oldu.Sana nasıl yaptılar abla o zaman
Yaa mecburi mi şimdi bu babannem var 87 yaşında ama biz yaptırmak istemiyoruz kiHoş gördüm fridam sağol,sağlık müdürlüğü aramış gelecez diye,birde yaş olayı varya.
Seçim yapıyorsun sağlık ocağı eve geliş hastane diye,biz eve geliş diye alacağız randevuyu tekrardan.
VallahanmııııDaş gibisin daş daş daş
Bende sana yaptılar sandım tamam o zaman kayınvalideyse olurBana yapmadılar aşıyı,k.validem oldu.
Bugün yaşlandım ya işlemleri yaparken ondan dedim
Şimdi koruma amaçlı bu tabi,sağlık kısmından arıyorlarmış aşı için,herhalde tercihe bağlıdır buda.Yaa mecburi mi şimdi bu babannem var 87 yaşında ama biz yaptırmak istemiyoruz ki
Yok anacım bize daha çok var sıra gelirmi bilinmezBende sana yaptılar sandım tamam o zaman kayınvalideyse olur
Hem vallah hem billah iki gözümün çiçeeeVallahanmıııı
Gelene kadar korona biter herhaldeYok anacım bize daha çok var sıra gelirmi bilinmez
Yalan yok biz güvenmiyoruz ya daha kötü olursa diye korkuyorum açıkçasıŞimdi koruma amaçlı bu tabi,sağlık kısmından arıyorlarmış aşı için,herhalde tercihe bağlıdır buda.
Yengemde 87 filan oda olmayacakmış kuzen öyle dedi dün.
Varya yerim seni varyaaaHem vallah hem billah iki gözümün çiçeee
İyiyim bende çiçeğim agrıların hafifledi heralde o zaman dimiiİyiyim çok şükür kuzum. Sen nasılsın? Sizler nasılsınız bebitolar?
Ablam, bizim ananeye eve gelip yaptılarŞu an 80 yaş üzerine yapıyorlar rica edecem bana yapın diye yaşlandım resmen yaaa yaş 57 oldu artıkın
Fülüzüm peki ya kargo ne alemdeCanim simdi geliyorum birsuru ilac verdi dr. Kadinda tatli bu arada