- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Umarım bitsinde aşıya da gerek kalmasın artık.Gelene kadar korona biter herhalde
Tercih tabi k.validede istedi olayım diye.Yalan yok biz güvenmiyoruz ya daha kötü olursa diye korkuyorum açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bitsinde aşıya da gerek kalmasın artık.Gelene kadar korona biter herhalde
Tercih tabi k.validede istedi olayım diye.Yalan yok biz güvenmiyoruz ya daha kötü olursa diye korkuyorum açıkçası
Valideninde evde yapıldı zaten,2. doz için gene evde olması için randevu alınacak.Ablam, bizim ananeye eve gelip yaptılar
Canısı nasıl oldun toparladınmı birazcıkyasminsay bi dahaki sefere artık
Hafifledi diyelim aşkısı. Ağrı kesici içiyorum, diretmiyorum içmicem diyeİyiyim bende çiçeğim agrıların hafifledi heralde o zaman dimii
Valideninde evde yapıldı zaten,2. doz için gene evde olması için randevu alınacak.
İyitim Ablam çok şükür. ağrı kesici içiyorum işte. sen De iyisin inşallahCanısı nasıl oldun toparladınmı birazcık
2 doz için randevutya baktımda alamadım bile o kadar yoğunluk var herhalde.Öyleymiş.
Teyzeyi aramışlar, O’da kayınvalidemde yaşadığını söylemiş. Randevu verdiler, Pazar günü sağlıkçılar gelip yaptı. 4 hafta sonra 2. doz yapılacak diye randevu aldılar.
İç içte gecsın bıan once hersey ayşomHafifledi diyelim aşkısı. Ağrı kesici içiyorum, diretmiyorum içmicem diye
Çok sevindim iyi olmana daha da toprlayacaksın mutlaka,bende iyiyim valideye koşturduk bugün aşı içinİyitim Ablam çok şükür. ağrı kesici içiyorum işte. sen De iyisin inşallah
Ara ara okudum mesajları. benim de dedeme vurmuşlar Eve gelip. Dede 95 yaşında. Hiçbir yan etki yapmamış çok şükür. Şimdi sırada babaanne var. Ona da randevu vermişler 1 şubata.Çok sevindim iyi olmana daha da toprlayacaksın mutlaka,bende iyiyim valideye koşturduk bugün aşı için
Şansını kaybettin beybilikoyasminsay bi dahaki sefere artık
Geçmiş olsun dedene,sadece uyku yapar biraz demiş o kadar,umarım bir yan etkisi filan olmasında.Ara ara okudum mesajları. benim de dedeme vurmuşlar Eve gelip. Dede 95 yaşında. Hiçbir yan etki yapmamış çok şükür. Şimdi sırada babaanne var. Ona da randevu vermişler 1 şubata.
Sağ ol Ablam inşallahGeçmiş olsun dedene,sadece uyku yapar biraz demiş o kadar,umarım bir yan etkisi filan olmasında.
Tünaydın ballı lokmaTünaydın hayırlı cumalar canlar
Az sabır kuzucum geçecek buda.Sağ ol Ablam inşallah
Tünaydınlar kuzumTünaydın hayırlı cumalar canlar
Tünaydın yasom ❤Tünaydın ballı lokma
Tünaydın ablacımTünaydınlar kuzum
Canim onca gittim 2vesait kargo arabaya yuklenmis iade edilmeye üzgünum hakkini helal etFülüzüm peki ya kargo ne alemde