- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ora az uzak ya ,şokta 180gr 9 kusurduAlırsın yenisini bime küçük tek kullanımlıklardan gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ora az uzak ya ,şokta 180gr 9 kusurduAlırsın yenisini bime küçük tek kullanımlıklardan gelmiş
He o zaman 3 4 gün diyelim perim kurtarırmı kiO aralar biaralar yaparım yapmalıyım yapmam lazım kuflenmeden
Öyle canımSen mecbur kalmışsın ama o tür peynirler atılmaz dediğin gibi çıkarınca pütürleşiyor.
Yine uygunmuş sanki. Migrosta 11 küsürdüOra az uzak ya ,şokta 180gr 9 kusurdu
Aynen mavişimÖyle canım
Beyaz peyniri, loru yine muhafaza ediyorsun
Ay herşey çok pahalı valaYine uygunmuş sanki. Migrosta 11 küsürdü
Kahvaltı menüsü düşündün müAynen mavişim
Kurtarazzzzzzaaaaaak kurtarmaliiii okadarrrrHe o zaman 3 4 gün diyelim perim kurtarırmı ki
Anam ne pahalı meretmis buYine uygunmuş sanki. Migrosta 11 küsürdü
ÇookkKahvaltı menüsü düşündün mü
Ay çicek yağına zam gelmişAy herşey çok pahalı vala
Ye içindekini kutusu kalsın olmuyormu öyleKurtarazzzzzzaaaaaak kurtarmaliiii okadarrrr
Anam ne pahalı meretmis bu
Bende çok şey düşündüm ama tam net değil
Ebbege sürülecek diyolla ya giYe içindekini kutusu kalsın olmuyormu öyle
Of zaten kaç litrelik şey yakında 100 olur merak etmeyinAy çicek yağına zam gelmiş
Yok sürebilirsiniz dedi abla ama mecburimi bilmiyorum tabi perimEbbege sürülecek diyolla ya gi
Az şey düşünün azzzzz birazzzz musrüüüffBende çok şey düşündüm ama tam net değil
Marketçi haftaya tekrar zam gelecek demişOf zaten kaç litrelik şey yakında 100 olur merak etmeyin
Kim bilir sen neler düşündün.Az şey düşünün azzzzz birazzzz musrüüüff
Aynen bende düşünüyorum ilk onumu yapsam bunumu diyeBende çok şey düşündüm ama tam net değil
Neyse yapaciiiz bisiler artikinYok sürebilirsiniz dedi abla ama mecburimi bilmiyorum tabi perim