- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
İnşaallah canımİnşaallah olmaz da yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımİnşaallah olmaz da yaparız
Gavran mühim canisiAlsem üzerindeki ölü toprağını atmak için gavran gezdiriyor
Tamam tamam hatırladım sımdı nerede oldugunu ilk etapta orası kalmıs aklımda nevoşcum sorry1.5 yıl öncesine kadar oradaydım ama artık değilim
Olabilir canım bende bazen unutuyorum yada karıştırıyorumTamam tamam hatırladım sımdı nerede oldugunu ilk etapta orası kalmıs aklımda nevoşcum sorry
Ya bazende yazılar bıldırımler ust uste gelıyor ya kacırıyorum cogu seyı sonrada yıne tembel dersınız dıye ses etmıyorumOlabilir canım bende bazen unutuyorum yada karıştırıyorum
Profilimde yazıyor unutursan kopya çekYa bazende yazılar bıldırımler ust uste gelıyor ya kacırıyorum cogu seyı sonrada yıne tembel dersınız dıye ses etmıyorum
Belki ben surmeye karşıyimEkmeğe sürebilirsiniz dedi
Olacak tabi en azından ekmeğe sürülecekİçindekinin kullanılma zorunluluğu yoksa sıkıntı değilde birde varsa o zorunluluk yedim ayvayı
Kiz herkese aldırip köşeyi dönecekler zatenAz şey düşünün azzzzz birazzzz musrüüüff
Kız kendiniz yiyeceksinizAz şey düşünün azzzzz birazzzz musrüüüff
Kaşıklarsın sendeBelki ben surmeye karşıyim
Sürmüyorum ulleeeeyyynnnnOlacak tabi en azından ekmeğe sürülecek
Ben bos kutu düşünüyorumKaşıklarsın sende
Çok yapmayın yapacaklarınızı demek istiyorKız kendiniz yiyeceksiniz
Alıp ne ara yedinBen bos kutu düşünüyorum
O zaman dahil olamazsınSürmüyorum ulleeeeyyynnnn
Masada onunla bir sunum yaparsınız.Krep olur,ekmek üzerine olurBen bos kutu düşünüyorum
Sunum istemem lazım benceAlıp ne ara yedin
Şartları bilmiyoruz ki