- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.732
Sakla en kuytu köşelere beybito, daha lazım olacakBı onu okudum kuzum sagolasinhiziniza yetisilmiyorki masallah parmaklara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakla en kuytu köşelere beybito, daha lazım olacakBı onu okudum kuzum sagolasinhiziniza yetisilmiyorki masallah parmaklara
İçindekinin kullanılma zorunluluğu yoksa sıkıntı değilde birde varsa o zorunluluk yedim ayvayıSakla en kuytu köşelere beybito, daha lazım olacak
Kutuyu masada olsun demisti ekmegede sürülebilir demisti tabiki günü gelince gene yazarizİçindekinin kullanılma zorunluluğu yoksa sıkıntı değilde birde varsa o zorunluluk yedim ayvayı
Ekmeğe sürebilirsiniz dediİçindekinin kullanılma zorunluluğu yoksa sıkıntı değilde birde varsa o zorunluluk yedim ayvayı
Kutuyu masada olsun demisti ekmegede sürülebilir demisti tabiki günü gelince gene yazariz
Tamam okadarlik kalsın en iyisiEkmeğe sürebilirsiniz dedi
Perim yaTamam okadarlik kalsın en iyisi
Bozuluyor fazla duruncaTamam okadarlik kalsın en iyisi
Korkumda ondan o kadarcik şeyi sakla sakla yeme bozulsunAllah korusunBozuluyor fazla durunca
Perim ya
Buzluğa atKorkumda ondan o kadarcik şeyi sakla sakla yeme bozulsunAllah korusun
En iyisi ye gitsin. Ben hiç açmadım. Garantiye aldımKorkumda ondan o kadarcik şeyi sakla sakla yeme bozulsunAllah korusun
Buzluktan çıkarınca bi tuhaf oluyor. Sakın atmayın. Kesiliyor.Buzluğa at
Ne kaldı zatı surdaBuzluğa at
Kız tabkide atılmaz mavişBuzluktan çıkarınca bi tuhaf oluyor. Sakın atmayın. Kesiliyor.
Labne attım yenmesi çöp
Hiç yani yoksa ilk gündenmi yapıcan ona göre sayayımNe kaldı zatı surda
Hee yiyeyim ebbege sürecek kadar bilem kalmasın dimiiiiEn iyisi ye gitsin. Ben hiç açmadım. Garantiye aldım
Benim yazın buzdolabı arızalandı. İçi full dolu. Bebe yiyor diye eşim 2 3 kutu labne almış.Kız tabkide atılmaz maviş
O aralar biaralar yaparım yapmalıyım yapmam lazım kuflenmedenHiç yani yoksa ilk gündenmi yapıcan ona göre sayayım
Alırsın yenisini bime küçük tek kullanımlıklardan gelmişHee yiyeyim ebbege sürecek kadar bilem kalmasın dimiiii
Valla acilmamaliymis ne halta actiysam bende işte neysem
Sen mecbur kalmışsın ama o tür peynirler atılmaz dediğin gibi çıkarınca pütürleşiyor.Benim yazın buzdolabı arızalandı. İçi full dolu. Bebe yiyor diye eşim 2 3 kutu labne almış.
Sonra gitti derin dondurucu aldı.
Bende dolap bozuk diye attım dondurucuya. Çıkarınca israf oldu