- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Temizlik yapacağım,sonrasında diyete başlamayı düşünüyorumAma yapabilir miyim bilmemBencede aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik yapacağım,sonrasında diyete başlamayı düşünüyorumAma yapabilir miyim bilmemBencede aşko
Alsem üzerindeki ölü toprağını atmak için gavran gezdiriyor
Nedir o?Nevo Abla kesinleştimi sadece sofra dimi içinde bulunması gerekmiyo dimi
Heeec cağniiiim(bir rakip bir rakiptir)Nedir o?
vay arkadaş şimdi böyle mi olduk?Heeec cağniiiim(bir rakip bir rakiptir)
Rakibemsin süylenmezzzvay arkadaş şimdi böyle mi olduk?
Yazdi canim kahvalti gelipte siraya girmeyin dedi konuyi accam dedi sadece anlamadiginizi ozelden yazarsınız dediNevo Abla kesinleştimi sadece sofra dimi içinde bulunması gerekmiyo dimi
Ohhh beee vallahi iki yemek kasikliklik bişey kalmıştı nasıl sevindirik oldum şimdiYazdi canim kahvalti gelipte siraya girmeyin dedi konuyi accam dedi sadece anlamadiginizi ozelden yazarsınız dedi
ben mi giriyorum acaba oraya
Çocukların eslerinizin eli gozukebilir dedi aklimda kalanlar bunlar canimOhhh beee vallahi iki yemek kasikliklik bişey kalmıştı nasıl sevindirik oldum şimdi
Yanlıs mı hatırladım yaniiiBen birde Antep'te değilim kesin okula başlar
Yok yok kaçırmadınYine ne kaçırdım?
Bı onu okudum kuzum sagolasinhiziniza yetisilmiyorki masallah parmaklaraÇocukların eslerinizin eli gozukebilir dedi aklimda kalanlar bunlar canim
KeçileriYine ne kaçırdım?
DelüKeçileri
Sayfalar biriktiriyolar sagolsunlarBı onu okudum kuzum sagolasinhiziniza yetisilmiyorki masallah parmaklara