YaaaUyuyamıyorum elifim yaaa. Çıldırıcam. Ağrım var. Sol kasığım ağrıyorO ağrıdıkça ben çıldırıyorum.
Çizik atıldığını ve spiral takıldığını söyledi doktor. Başka işlem yok bildiğim. Sol taraf dardı dedi. Orayla uğraştı herhalde. Sağda tek gram ağrı yok, soldaki ağrı belime bile vuruyorYaaaışlem olarak sadece cizik mi atıldı bebeğim ya yoksa başka şeyler de var mı? Neden solda ağrı Sağ da yok?
Ondan demek ki özellikle solda ağrı var canım, bir an önce kontrole gitsen de konussan bu durumu doktorlaÇizik atıldığını ve spiral takıldığını söyledi doktor. Başka işlem yok bildiğim. Sol taraf dardı dedi. Orayla uğraştı herhalde. Sağda tek gram ağrı yok, soldaki ağrı belime bile vuruyor
Pazartesi gidicem. o güne çağırdıOndan demek ki özellikle solda ağrı var canım, bir an önce kontrole gitsen de konussan bu durumu doktorla
Sevindim ya az kalmış. Belki ağrı kesici değiştirir. Ağrı çekmek zor canımPazartesi gidicem. o güne çağırdı
Iyi geceler kuzum, dikkat et kendine ❤Neyse uyumaya çalışayım bari hıooffff.Hadi öptüm hepinizi. İyi geceler
Birşey kazansanız etiket yapılır ve size bildirim gelir.Yahu daha önceden birkaç kere de oy verdim ama ne kazandıgımdan haberim yok?
Birisi bana ne kazandığımı açıklayabilir mi
Herkese günaydın sana gud morning turuncuların kraliçesi yasiGünaydınlar herkesee
Sana da guten Morgen FridamHerkese günaydın sana gud morning turuncuların kraliçesi yasi
Gunaydın habibi bugun keyfın gıcır olarak mı uyandınGönaydınnnnnn gacılarrrr
Gunaydın cennacımGünaydın