- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Aaaa hediye olarak kazanmışsın çok güzel güle güle kullan yasi, yine zevkli seçimler olmuş ✌Diğer hediyelerimi paylaşmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa hediye olarak kazanmışsın çok güzel güle güle kullan yasi, yine zevkli seçimler olmuş ✌Diğer hediyelerimi paylaşmayayım
Atayım mıNasıl hediye yaaa bir bez prçası almadılar bana
Nasıl hediye yaaa bir bez prçası almadılar bana
İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri için Nevreste @Lisabella ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağım Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve Nevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Hayırdır nolduyasminsay gerçekten soruyorum, Nevreste ile ciddi ciddi elti misiniz? Lütfen ciddi cevap ver
Yok canımyasminsay gerçekten soruyorum, Nevreste ile ciddi ciddi elti misiniz? Lütfen ciddi cevap ver
Yasi yahu sen kaç kere hediye kazandın de hele
Hiçbi şey olmadı. Öylesine sorsam dalga geçerdi, ben de ciddili sordumHayırdır noldu
Teşekkür ederim merakımı giderdiğin içinYok canım
ÇoookkYasi yahu sen kaç kere hediye kazandın de hele
'te allaam ayşe yaaHiçbi şey olmadı. Öylesine sorsam dalga geçerdi, ben de ciddili sordum
Teşekkür ederim merakımı giderdiğin için
Tebrikler ediyom ✌Çoookk
He gülüm hee görürsem söylerimAma artık hiçbir şey beceremiyorum
Her güzel şeyin bir sonu vardırAma artık hiçbir şey beceremiyorum
Gayet moral verici bir üslûba sahipsin AyşomHer güzel şeyin bir sonu vardır
Dostun acı söylediğini Nevreste den öğrendim aşkısı Şak şak acımadan söylüyor o daGayet moral verici bir üslûba sahipsin Ayşom
Uyuyabilirsin izin veriyorum benBi ara uyumam lazım
Uyuyamıyorum elifim yaaa. Çıldırıcam. Ağrım var. Sol kasığım ağrıyor O ağrıdıkça ben çıldırıyorum.Uyuyabilirsin izin veriyorum ben