Hayır olay su çekmesi bizimkiler niye su çekmiyorKimisi yikasin kimisi yikamasin herkesin nasil kolayina giderse
Kökleri kullanmam pek,ben Çarşambadan alıyorum, mis gibiBizim pazara gelenler cok fena kokleri camur icinde
Aaaa çok ayip halbuki ben seni çok severdim
Afiyet olsun canim yemicem tamam mantar artikKökleri kullanmam pek,ben Çarşambadan alıyorum, mis gibi
Sizinkiler özel mantarHayır olay su çekmesi bizimkiler niye su çekmiyor
Kararma yerine niye bembeyaz oluyor
Bana da hiç çamurlu denk gelmediBenim aldiklarim camursuz hepsıfır nerdeyse
O niye yahuAfiyet olsun canim yemicem tamam mantar artik
Cinsinden olabilir miSizinkiler özel mantar
Nebilim herkesin sogan dograyisi farkli derdi annem demekki bizim mantarlar susuz dereden gelmisHayır olay su çekmesi bizimkiler niye su çekmiyor
Kararma yerine niye bembeyaz oluyor
Bizim kültürümüzde yok öyle çok yapılmaz. Ondan çok satılmaz.Pazara pek gitmem zatenBana da hiç çamurlu denk gelmedi
Soyması daha meşakkatliKimisi yikasin kimisi yikamasin herkesin nasil kolayina giderse
Ben kültür mantarı alıyorum. Yalova civarında genelde. Camursuz ,beyaz guzeller. Kilo 10 -12 arasi degisiyorCinsinden olabilir mi
Nevros Boş ver, yika senYıkanmadığını ilkkez duyuyorum
Bize gelene kadar 15 20 arasi canim valla burda oturmaktan biktim cok pahali bizim koyde pazarBen kültür mantarı alıyorum. Yalova civarında genelde. Camursuz ,beyaz guzeller. Kilo 10 -12 arasi degisiyor
Cok fark var ya,yol parasını üste koyuyor çakallar, yola vereceğine burdan al gibi gibiBize gelene kadar 15 20 arasi canim valla burda oturmaktan biktim cok pahali bizim koyde pazar
Eh hemsoSize laf yetistiriken mercimek corbamin dibi tutmus iyimi
ÇüşşBize gelene kadar 15 20 arasi canim valla burda oturmaktan biktim cok pahali bizim koyde pazar
Neyse, pilavımı yapayım. Belki mantarı soymaya girişirimHadi biz gidelim biraz