- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bu cuma canimHormonla ilgili sıkıntılara endokrinoloji bakar. Dahiliye oraya sevk eder yani. Bakalım ,ne diyecek :)Randevu ne zamana ?
Ben mi ?Bu kiz deli diyorum inanmiyolar
Senin inanman guzel olmus canimBen inanıyorum sana
Tamam canımBu cuma canim
Bende yarın indirimden bir şey alacağım, sabahın dingilinde market kapısında olmam lazımBen evlenirken kahvaltı takımı almıştım, yerim yok diye anneme bırakmıştım. Şimdi onları gördüm hemen aldım bir kısmını
Aman Allahim herkes çıldırmış olmaliBende yarın indirimden bir şey alacağım, sabahın dingilinde market kapısında olmam lazım
Geçmiş olsun kuzum. Hiç üzülme, tek hapa bakar tiroid.Triotler calismiyomus canim dahiliyeye yolladi bide kolesterol yuksek cikti kan degeri guzel dedi tansiyon normal
Biraz öksür,uzak dursunlar,kolayca iceri girBende yarın indirimden bir şey alacağım, sabahın dingilinde market kapısında olmam lazım
Sagol canimGeçmiş olsun kuzum. Hiç üzülme, tek hapa bakar tiroid.
Ay benimkiler çok sade ama olsun. O zaman öyle almışım. Bi hafta farklı tabak olsun maksatBende yarın indirimden bir şey alacağım, sabahın dingilinde market kapısında olmam lazım
Sen cok fenasin
Sade olsun tabak olsun canim yapmayin böyle yaAy benimkiler çok sade ama olsun. O zaman öyle almışım. Bi hafta farklı tabak olsun maksat
Benim kahvaltı takımım var kuzu, başka bir şey alacağımAy benimkiler çok sade ama olsun. O zaman öyle almışım. Bi hafta farklı tabak olsun maksat
TövbeeeeeBenim kahvaltı takımım var kuzu, başka bir şey alacağım
Canim bunlar gene cildirmisHello kittyler
Yaso kesin iç çamaşırı alıcak gördüm gelmiş birazCanim bunlar gene cildirmis
HelllooHello kittyler