Tabii, kan testi için şart ,yanına bir seyler alırsın,kan verince atistirirsin hemenSagol canim insallag cuma aç gelsin demis
Neden yaaaŞu an anneme geldim, sevinçten çıldırıyorum. Bilin bakalım neden?
GOzun aydın,nedenŞu an anneme geldim, sevinçten çıldırıyorum. Bilin bakalım neden?
Tamam canim aclik benim icin onemli degil yeterki sonuc guzel olsundaTabii, kan testi için şart ,yanına bir seyler alırsın,kan verince atistirirsin hemen
Neden yaaa
Ben evlenirken kahvaltı takımı almıştım, yerim yok diye anneme bırakmıştım. Şimdi onları gördüm hemen aldım bir kısmınıGOzun aydın,neden
Ebeeee deliiiiBen evlenirken kahvaltı takımı almıştım, yerim yok diye anneme bırakmıştım. Şimdi onları gördüm hemen aldım bir kısmını
Muhtemelen endokrinoloji takip etsin diyecek,eger tiroid yavaş çalışıyorsa takibi gerekiyor cunku. Insallah guzel sonuç olur hemsom:)Tamam canim aclik benim icin onemli degil yeterki sonuc guzel olsunda
Pınar Beyaz,bekle,Alsem geliyorBen evlenirken kahvaltı takımı almıştım, yerim yok diye anneme bırakmıştım. Şimdi onları gördüm hemen aldım bir kısmını
Dediklerinden anlamiyom ama inşallahMuhtemelen endokrinoloji takip etsin diyecek,eger tiroid yavaş çalışıyorsa takibi gerekiyor cunku. Insallah guzel sonuç olur hemsom:)
Bu kiz deli diyorum inanmiyolarPınar Beyaz,bekle,Alsem geliyor
ÇünküAyni şeyi yazmisiz
YapıştırdımGavranı peteklere yanastir
Benim sobam mis gibi gavran mavran hak getire
Ben inanıyorum sanaBu kiz deli diyorum inanmiyolar
Hormonla ilgili sıkıntılara endokrinoloji bakar. Dahiliye oraya sevk eder yani. Bakalım ,ne diyecek :)Randevu ne zamana ?Dediklerinden anlamiyom ama inşallah
Triotler calismiyomus canim dahiliyeye yolladi bide kolesterol yuksek cikti kan degeri guzel dedi tansiyon normal
Soba olsa daha güzel isitir amaYapıştırdım