- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
2 tane genel cerrah adi vereyim,yaz,insallah ihtiyac düşmez ama düşerse. Biri Fakültede biri Esenler,ozeldeAllah muhafaza şehir hastanesini hiç dusunmuyom zaten şehir dışı mübarek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane genel cerrah adi vereyim,yaz,insallah ihtiyac düşmez ama düşerse. Biri Fakültede biri Esenler,ozeldeAllah muhafaza şehir hastanesini hiç dusunmuyom zaten şehir dışı mübarek
Peki sonuclar cıktımı alarm gibi oldumInsallah canim
Bir bilsemNasıl kendi içine sinipte atabiliyor bunlar ya
püslükler işte ...Bir bilsem
püslükler işte ...
Benimde kargom ptt ye takılmış bana bi dua edin allah içinPek begenıverdin ya herseyı ondan dedim kuzu
püslük kargocular yüzünden
ptt den zaten nefret ederdim artık surattende edıyorum tospik gibiler mubarekBenimde kargom ptt ye takılmış bana bi dua edin allah için
1 numaralı kargom yurtiçi 2 numaralıda süratptt den zaten nefret ederdim artık surattende edıyorum tospik gibiler mubarek
Tamam canim sagol aricam birazdanEvet canım,Ilker Celikcan, Dilara Bayram. Bir an önce bak,genelde dolu olabilir . O zaten kayıt açacak,sonra endokrinoloji takip edecek seni
Kolestrol tavan yapmis sanki yagli bisey yiyorum gibi,tiroitler calismiyomus kabizlik kilo vermede sorun yasiyorum canimyaPeki sonuclar cıktımı alarm gibi oldum
yaa yaglı pek yemıyorsan bu kolesterole noluyo ki şimdi tsh az calısırsa evetkılo vermede zorluk oluyor fuluzum o zaman tıroıtte bıraz yuksek cıkmıs madem kı senınTamam canim sagol aricam birazdan
Kolestrol tavan yapmis sanki yagli bisey yiyorum gibi,tiroitler calismiyomus kabizlik kilo vermede sorun yasiyorum canimya
Canim 1senedir diyetteyim zaten dogru duzgun birsey yemiyorum 85ten 68 dustum kaldim öyle ama calismiyo dedi biseyi yuksek dedi iste anlamiyomdayaa yaglı pek yemıyorsan bu kolesterole noluyo ki şimdi tsh az calısırsa evetkılo vermede zorluk oluyor fuluzum o zaman tıroıtte bıraz yuksek cıkmıs madem kı senın
Bazen degerler deli deli oynayadabılıyor senepsız oylede olmus olabilir fülüzüm ozamanCanim 1senedir diyetteyim zaten dogru duzgun birsey yemiyorum 85ten 68 dustum kaldim öyle ama calismiyo dedi biseyi yuksek dedi iste anlamiyomda
Sen de sağol canımTamam canim sagol aricam birazdan
Kolestrol tavan yapmis sanki yagli bisey yiyorum gibi,tiroitler calismiyomus kabizlik kilo vermede sorun yasiyorum canimya
Adama diyorum spor yapiyorum zaten ne yaği ne hamur isinden bahsediyorsun valla sonuclar onu gosteriyo diyoBazen degerler deli deli oynayadabılıyor senepsız oylede olmus olabilir fülüzüm ozaman
Hipotiroidi o zaman çalışmıyorsa, cok calisirsa zaten asiri zayıf olunuyor,kilo alamıyorlar. Bende de var hipotiroidi,ilaç kullanıyorumCanim 1senedir diyetteyim zaten dogru duzgun birsey yemiyorum 85ten 68 dustum kaldim öyle ama calismiyo dedi biseyi yuksek dedi iste anlamiyomda
Aaaa keske öyle olsaydimHipotiroidi o zaman çalışmıyorsa, cok calisirsa zaten asiri zayıf olunuyor,kilo alamıyorlar. Bende de var hipotiroidi,ilaç kullanıyorum
Ben de ayni demistim ama aşırı sinir ,carpinti falan yapıyormuş Çalışmayınca sadece carpintiAaaa keske öyle olsaydim
Mudanya başlamış tutmaya biraz birazKar kar kar yağiyo lapa lapa kar yagyo
Elimde fazladan internet birikti, seni beğeneyim dedim senden profil mesajı da bekliyorum beybiPek begenıverdin ya herseyı ondan dedim kuzu
püslük kargocular yüzünden