Tavuk Yemekleri En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Evet canım,Ilker Celikcan, Dilara Bayram. Bir an önce bak,genelde dolu olabilir . O zaten kayıt açacak,sonra endokrinoloji takip edecek seni
Tamam canim sagol aricam birazdan🤗
Peki sonuclar cıktımı alarm gibi oldum :KK70:
Kolestrol tavan yapmis sanki yagli bisey yiyorum gibi,tiroitler calismiyomus kabizlik kilo vermede sorun yasiyorum canimya

Tamam canim sagol aricam birazdan🤗

Kolestrol tavan yapmis sanki yagli bisey yiyorum gibi,tiroitler calismiyomus kabizlik kilo vermede sorun yasiyorum canimya
yaa yaglı pek yemıyorsan bu kolesterole noluyo ki şimdi :eek: tsh az calısırsa evetkılo vermede zorluk oluyor fuluzum o zaman tıroıtte bıraz yuksek cıkmıs madem kı senın

yaa yaglı pek yemıyorsan bu kolesterole noluyo ki şimdi :eek: tsh az calısırsa evetkılo vermede zorluk oluyor fuluzum o zaman tıroıtte bıraz yuksek cıkmıs madem kı senın
Canim 1senedir diyetteyim zaten dogru duzgun birsey yemiyorum 85ten 68 dustum kaldim öyle ama calismiyo dedi biseyi yuksek dedi iste anlamiyomda🤣🤣

Canim 1senedir diyetteyim zaten dogru duzgun birsey yemiyorum 85ten 68 dustum kaldim öyle ama calismiyo dedi biseyi yuksek dedi iste anlamiyomda🤣🤣
Bazen degerler deli deli oynayadabılıyor senepsız oylede olmus olabilir fülüzüm ozaman🤷🏼‍♀️

X