- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
MHRSden al hemen ,doktor seciliyor ,randevu yoksa haber ver diyorsun,boşluk olunca mesaj geliyor. Ya da telefonla al.Dilara Bayram,unutmaRandevulumu canim yoksa acildenmi gidiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MHRSden al hemen ,doktor seciliyor ,randevu yoksa haber ver diyorsun,boşluk olunca mesaj geliyor. Ya da telefonla al.Dilara Bayram,unutmaRandevulumu canim yoksa acildenmi gidiliyo
Aklimda bulunsun benimde lazım olurEvet hemsom,dahiliye kadın doktor var ,çok tatlı bir kadin:)
Kadinsal diyeyimMok mu atmış yoksa
Tamam canim kaydediyorum simdi dahiliye bu dime simdiMHRSden al hemen ,doktor seciliyor ,randevu yoksa haber ver diyorsun,boşluk olunca mesaj geliyor. Ya da telefonla al.Dilara Bayram,unutma
Kesin git ,hem iyi,hem doktorlugu iyi masallahAklimda bulunsun benimde lazım olur
Herre, bilerek yapıyorlar bence özellikle inadinaKadinsal diyeyim
Benimde aslinda endokrine ihtiyacım varKesin git ,hem iyi,hem doktorlugu iyi masallah
Evet canım,Ilker Celikcan, Dilara Bayram. Bir an önce bak,genelde dolu olabilir . O zaten kayıt açacak,sonra endokrinoloji takip edecek seniTamam canim kaydediyorum simdi dahiliye bu dime simdi
Tabii ki,niye çekip atsin yoksaHerre, bilerek yapıyorlar bence özellikle inadina
Onun yolu dahiliye,direkt randevu alamazsın endokrindenBenimde aslinda endokrine ihtiyacım var
Aynen canım, bi ara muradiyeye gittim endokrin doktorunu beğenmedim bıraktımOnun yolu dahiliye,direkt randevu alamazsın endokrinden
Muradiye artik yok bile,iyiydi o kadin aslindaAynen canım, bi ara muradiyeye gittim endokrin doktorunu beğenmedim bıraktım
Muradiyedeki mi iyiydi hemsoMuradiye artik yok bile,iyiydi o kadin aslinda
Aysun Hanım,Devlet Hastanesi,ondan mi bahsediyoruzMuradiyedeki mi iyiydi hemso
Adini bile hatırlamıyorum kadının, o kadar elektiriğim tutmadiAysun Hanım,Devlet Hastanesi,ondan mi bahsediyoruz
Onkoloji değil,Devlet değil mi bahsettiğimiz?Adini bile hatırlamıyorum kadının, o kadar elektiriğim tutmadi
Evet canım devlet kısmında ikinci katta Sağ da köşede odası vardıOnkoloji değil,Devlet değil mi bahsettiğimiz?
Simdi Şehir Hastanesinde o,alırsan dikkat et mademEvet canım devlet kısmında ikinci katta Sağ da köşede odası vardı
Allah muhafaza şehir hastanesini hiç dusunmuyom zaten şehir dışı mübarekSimdi Şehir Hastanesinde o,alırsan dikkat et madem
Pek begenıverdin ya herseyı ondan dedim kuzu
püslük kargocular yüzündenOriana bana kefir mayasi yolladi Allah razi olsun ama gelemedi