- 22 Temmuz 2017
- 43.946
- 130.602
Midem kalktıYine profillerde rezalet peeeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem kalktıYine profillerde rezalet peeeh
Anam anam orası baya kötü olmuş desene kuzu neredeydin sen hangi sehirdeydin. Kız ıslık çalıyor resmen rüzgar.2gundur bizdede oyle heryerde agaclar arabalar evler ucmus
Ne oldu kızYine profillerde rezalet peeeh
Fobi oldu bu profiller,kısıtlama falan gelsin bence,at koşturuyor milletYine bir ped meselesi
Hayır yani kimse o iğrençliği görmek zorunda değil herşeyden önce ayıpValla ben nasil kafa çözemedim.
Miden bulanır ama bak,profillerdeNe oldu kız
Ayip bunlara işlemiyor ki:/Hayır yani kimse o iğrençliği görmek zorunda değil herşeyden önce ayıp
Sorma yaasabim bozulduMidem kalktı
Katılıyorum. İğrenç bir durumFobi oldu bu profiller,kısıtlama falan gelsin bence,at koşturuyor millet
Mune ablayı etiketleyen oldu muSorma yaasabim bozuldu
Tokat seçeneği olsa atarim su anKatılıyorum. İğrenç bir durum
Keşke durumlara resim koyma yasaklansaSorma yaasabim bozuldu
Şikayet ettim ben ,biri görür elbet diye,Mune icin erken bu saatlerMune ablayı etiketleyen oldu mu
Gördüm şimdiMiden bulanır ama bak,profillerde
Bu defa gördün yaniKeşke durumlara resim koyma yasaklansa
Bide midesi almayan bakmasın yazmış. Nasıl olacak oTokat seçeneği olsa atarim su an
Cılkı çıktı, ya da gunde 2 tane desinler mesela ,instagram,Facebook daha az gönderi yapılıyordurKeşke durumlara resim koyma yasaklansa
Bende şikayet ettim, inşallah erken gelir cancağzımŞikayet ettim ben ,biri görür elbet diye,Mune icin erken bu saatler
MaalesefBu defa gördün yani
Kendi de bilmiyor,kızınca ben demiştim diyecek mis gibi kafaBide midesi almayan bakmasın yazmış. Nasıl olacak o