Tavuk Yemekleri En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Daha belli olmaz kuzu hergun 1. değişiyor il gun X xnobodyx 2. gun ben 3. gün sen birinci gittin kesinlik bu yarıs hep diken üstü 3 müzde :KK70::KK70:
Orasi öyle ya 😁
Kreuzberg bızım turıye gıbıydı aynı cok turk vardı hala oyledır sanırım :halay: bende wedding bölgesinde kalmıstım o zamanlar :KK68: ya özledim galibaa :KK14::KK14:
Wedding 10 durak uzaklikta bana ben mehringdam yakininda oturuyorm. Evet Kreuzberg bildigin gibi 😁 artk sadece orda degil berlinin her kosesinde Türk var sokakta markette hryerde turkce konusan birini goruyorm illaki hic yabancilik cekmiyorm bir yere gidince illaki turk calisan var 😂

Orasi öyle ya 😁

Wedding 10 durak uzaklikta bana ben mehringdam yakininda oturuyorm. Evet Kreuzberg bildigin gibi 😁 artk sadece orda degil berlinin her kosesinde Türk var sokakta markette hryerde turkce konusan birini goruyorm illaki hic yabancilik cekmiyorm bir yere gidince illaki turk calisan var 😂
ay gercekten yaa almanya dıger avrupa ulkelerine gore daha rahat yasaması cidden senın adına sevındım canım benım :KK5:

E Elif_Eylul müşteri temsilcisinden baglandım suan fülüzüm şube teslim diyorlar oradan alabılırmısın şuan Korupark acentada duruyor kargo yakınmısın oraya
Fomara şubesine gönderim yaptircam ben orasi 1otobus yoksa cift vesait yapmam gerekcek bide kargo nerde onu bilmiyorum

X