- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ariyorum halaaa acmiyolar naletlerBidahada süratle ne bişey isterım ne gonderırım hıc begenmedım sıstemlerını fülüzüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ariyorum halaaa acmiyolar naletlerBidahada süratle ne bişey isterım ne gonderırım hıc begenmedım sıstemlerını fülüzüm
Orasi öyle ya
Wedding 10 durak uzaklikta bana ben mehringdam yakininda oturuyorm. Evet Kreuzberg bildigin gibi artk sadece orda degil berlinin her kosesinde Türk var sokakta markette hryerde turkce konusan birini goruyorm illaki hic yabancilik cekmiyorm bir yere gidince illaki turk calisan varKreuzberg bızım turıye gıbıydı aynı cok turk vardı hala oyledır sanırım bende wedding bölgesinde kalmıstım o zamanlar ya özledim galibaa
hadi inşallah guzel sonuclar olsunGidiyorum simdi almaya canim
yaaa manyak mı onlar bakayım bı detaya neredeymısAriyorum halaaa acmiyolar naletler
Dans dansDans dans Dans
Hayir yakin degilim ama yollatircaktjm yakin biyere oyuzde ariyorumE Elif_Eylul müşteri temsilcisinden baglandım suan fülüzüm şube teslim diyorlar oradan alabılırmısın şuan Korupark acentada duruyor kargo yakınmısın oraya
ay gercekten yaa almanya dıger avrupa ulkelerine gore daha rahat yasaması cidden senın adına sevındım canım benımOrasi öyle ya
Wedding 10 durak uzaklikta bana ben mehringdam yakininda oturuyorm. Evet Kreuzberg bildigin gibi artk sadece orda degil berlinin her kosesinde Türk var sokakta markette hryerde turkce konusan birini goruyorm illaki hic yabancilik cekmiyorm bir yere gidince illaki turk calisan var
Fomara şubesine gönderim yaptircam ben orasi 1otobus yoksa cift vesait yapmam gerekcek bide kargo nerde onu bilmiyorumE Elif_Eylul müşteri temsilcisinden baglandım suan fülüzüm şube teslim diyorlar oradan alabılırmısın şuan Korupark acentada duruyor kargo yakınmısın oraya
Müşteri temsilcisi nosu varya 0850 202 02 02 nolu telden arayıp temsılcye baglan oradan ulaş bari bende korupark sube tel nodan ulasamadım delirttiler insanı yaHayir yaki degilim ama yollatircaktjm yakin biyere oyuzde ariyorum
Öyle canim birde gurbetlik hasretlik olmasaay gercekten yaa almanya dıger avrupa ulkelerine gore daha rahat yasaması cidden senın adına sevındım canım benım
Tamam canim sagol ararım simdiMüşteri temsilcisi nosu varya 0850 202 02 02 nolu telden arayıp temsılcye baglan oradan ulaş bari bende korupark sube tel nodan ulasamadım delirttiler insanı ya
yaa o zor oluyor malesef ıste senede 1-2 kez gelip gidiyosunuzdur dımı sadeceÖyle canim birde gurbetlik hasretlik olmasa
insan tüketicisi sürat kargoTamam canim sagol ararım simdi
Coronadan bir senedir hic gelemedimyaa o zor oluyor malesef ıste senede 1-2 kez gelip gidiyosunuzdur dımı sadece
yaaa kıyamam iyi ki görüntükü aramalar var o zamanCoronadan bir senedir hic gelemedim
Iyiyim kuzum,sen nasılsın? Burasi da aynı,çokzel yağmurluGünaydın cennam nasılsın burası felaket geceden beri felaket fırtına yağmur ne ararsan var geç uyandım biraz
İyiyim bende şükür canımIyiyim kuzum,sen nasılsın? Burasi da aynı,çokzel yağmurlu