Tabi görmesem yola çıkmamTünelin ucu gözüküyo diyorsun
Curly’den şu emojiyi bekliyorum buton olarakBen çıkartırım
Amanın halimize şükredelimAgustostan beri güneşe hasretiz vampirlere donduk valla
Amanın hepsi döküldü
Berlindeyim ben kuzey almanya obur sehirlerinden soğuk hepAmanın halimize şükredelimKutuplara mı yakınsın
Bunun bir sahnesi daha vardi sarimsakli yogurt olaniAmanın hepsi döküldü
Allah yardımcınız olsunBerlindeyim ben kuzey almanya obur sehirlerinden soğuk hep
Coronadan gelemedik geçen sene maalesef. Yazi dort gözle bekliyorm gelicez inşallah. Mesajda söylemiştim bi ara uzak değil sana neresi olduğunu bosver hatrlarsinAllah yardımcınız olsun
Buraya geliyor musunuz?
Ailen hangi şehirde:)
Tarifine mi yazdinGittim gözün Aydın
Bittim helal olsun
Uğrunda harcadığım
Yıllar haram olsun
Allah kavuştursun canım benimCoronadan gelemedik geçen sene maalesef. Yazi dirt gözle bekliyorm gelicez inşallah. Mesajda söylemiştim bi ara uzak değil sana neresi olduğunu bosver hatrlarsin
Kime dedin bana mıGittim gözün Aydın
Bittim helal olsun
Uğrunda harcadığım
Yıllar haram olsun
Benim de amcamlar göpingende. Diğer akrabam frankfurtta, öbürleri de eschwege’de. Bi biz kalmışız burda anasını satiiimCoronadan gelemedik geçen sene maalesef. Yazi dirt gözle bekliyorm gelicez inşallah. Mesajda söylemiştim bi ara uzak değil sana neresi olduğunu bosver hatrlarsin
Amin inşallah ablacimAllah kavuştursun canım benim
Benim kafa artık karışıyor ya:)
O kadar çok bilgi var ki:)
Tarifine mi yazdin
Çok sevdiğim Demet Akalın şarkısıKime dedin bana mı
Illa biri kalir zaten bizdede babam ama ben evlendim buraya geldimBenim de amcamlar göpingende. Diğer akrabam frankfurtta, öbürleri de eschwege’de. Bi biz kalmışız burda anasını satiiim
Buldum nereli olduğunuAmin inşallah ablacimben kacayim artk hayirli geceler yarin gorsz