- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Biz de de babam işte Büyükbabam zamanında götürmemişIlla biri kalir zaten bizdede babam ama ben evlendim buraya geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de de babam işte Büyükbabam zamanında götürmemişIlla biri kalir zaten bizdede babam ama ben evlendim buraya geldim
İyi mademÇok sevdiğim Demet Akalın şarkısı
Resmen kovuldumİyi madem
Hadi git yat senin dinlenmen lazım
Bende yatacağım.Sen burada olunca aklım sende kalıyorResmen kovuldum
Hadi o zaman birlikte yatalımBende yatacağım.Sen burada olunca aklım sende kalıyor
Hayırlı gecelerHadi o zaman birlikte yatalım
Seninde sana küsüm
Tabiki moral oldu ama şu an aranın iyice açıldığını görünce moralim sıfırlandıHayırlı geceler canım
Nasip kimin ise o alacak
Bu belki seni biraz toparlamıştır
Sabah oldu da hayroldu mu ki 7 olmuş farkSabah ola hayrola canım benim ❤ gönlünce olsun inş iyi geceler bebek
Günaydın efendim sabah şerifleriniz hayır olsunGünaydınlar herkese
Sizin de gününüz aydın olsun canım öğretmenimGünaydın efendim sabah şerifleriniz hayır olsun
Yani 7 farkı görünce pek aydın gelmedi gün bana, yeniden uyuyup tekrar mi denesemSizin de gününüz aydın olsun canım öğretmenim
Bizde de aşılmaz dağlar, tepeler var. Bir şey diyor muyuzYani 7 farkı görünce pek aydın gelmedi gün bana, yeniden uyuyup tekrar mi denesem
Amanitacım günaydın bende ünv yıllarımda erasmus ile berlin teknik ünide okumustum bir dönem 8 ayım kasvet ile gecti berlimde hep senş cok iyi anlıyorumBerlindeyim ben kuzey almanya obur sehirlerinden soğuk hep
Wundercim gunaydım diyorum ya sana skor yanlıs giriliyoYani 7 farkı görünce pek aydın gelmedi gün bana, yeniden uyuyup tekrar mi denesem