- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Tamam hadi bakalım Bursa dan mı bu kuzenlerBenim kuzenlere güven
Tutuyor devam et
Aaaaaaa Allah yardımcın olsun şimdiden kuzum. Benim acı eşiğim düşük sanırım. Dün çok zorlandım. İnşallah seninki çok daha kolay geçerYaaa nekadar cokl tedavı sandımda sevınmıstım olsun inşallah biran once toparlarda bıdık için guzel bı yer olustururlarbenımde doktorumla randevum vardı ve banada histeroskopi dedi 22 şubatta olacakmısım bende
Tabii,yemyeşil Bursa'danTamam hadi bakalım Bursa dan mı bu kuzenler
Yok gülüm o işi hallettim geçen duş şimdi duş sonrası vücuduma bebe yağı sürülecek yardım etmek ister misinKese lazımmı
İnşallah ofis histeroskopi dedi doktorum ama narkoz olacakmıs ondada yıne inşallah damar yolumu hemen bulurlar bende ondan korkuyorum cokAaaaaaa Allah yardımcın olsun şimdiden kuzum. Benim acı eşiğim düşük sanırım. Dün çok zorlandım. İnşallah seninki çok daha kolay geçer
Sence hayır der mi?Yok gülüm o işi hallettim geçen duş şimdi duş sonrası vücuduma bebe yağı sürülecek yardım etmek ister misin
Misler gibi koktu buralar sıhhatler olsun aklın burda kaldı hızlı hızlı dusunu aldın geldın dimiYok gülüm o işi hallettim geçen duş şimdi duş sonrası vücuduma bebe yağı sürülecek yardım etmek ister misin
Tamam geliyorum aç kapıyıYok gülüm o işi hallettim geçen duş şimdi duş sonrası vücuduma bebe yağı sürülecek yardım etmek ister misin
Uyku 🛏
İnsallah bulurlar ve kolay geçer canimİnşallah ofis histeroskopi dedi doktorum ama narkoz olacakmıs ondada yıne inşallah damar yolumu hemen bulurlar bende ondan korkuyorum cok
Dersek ayip olur sırtına sürecek nasıl sürecek kadıncağızSence hayır der mi?
İnşallah cennam daha 1 ay var nerdeyse ama tasası gerdi bile beniİnsallah bulurlar ve kolay geçer canim
Bu fırsat kaçmazTamam geliyorum aç kapıyı
Poncik kalpliDersek ayip olur sırtına sürecek nasıl sürecek kadıncağız
Ne totemi abla 1 2 3 oyun kafınımı yapıcaz
Offf ya onu yapamıyorumUyku 🛏
Misler gibi koktu buralar sıhhatler olsun aklın burda kaldı hızlı hızlı dusunu aldın geldın dimi