- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
“buuuuu” da olabilirMa desem olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
“buuuuu” da olabilirMa desem olur mu
Ayşem inşallah gever biran once ya rahatlarsın yarından itibarennCanım bi ara durdu ama az önce yine başladı. Umarım sabaha bi şeyim kalmaz
Öyle canım. Daha kötüsü olmasın yeter ki
İnşallah mervemAyşem inşallah gever biran once ya rahatlarsın yarından itibarenn
Çok bulmaca cozdugun belli habibiMa desem olur mu
En guzeli buuuuuymuş“buuuuu” da olabilir
Eee sen tedaviye mi basladın ki bunhisteroskopiyle kuzu nedne bu kadar ilaç kiiİntihar etmeye kalksam elimde çok fazla koz var Bunlara ek bir de dostinex var
Eki Görüntüle 2770209
Yani zeki bir kadınım maşallahım var maşallah de nazar değdirme eltilerim gibiÇok bulmaca cozdugun belli habibi
37 olmuşsun nevroşşşş37 olmuşum niye söylemiyorsunuz
Renkli gözlü olmama ragmen asla nazarım degmez merak etme sen zeki habibi seniYani zeki bir kadınım maşallahım var maşallah de nazar değdirme eltilerim gibi
Kim geçerse gecsn nevoş ben takibi bıraktım
Yok canım. Rahim kendini toplasın diye bu ilaçlar.Eee sen tedaviye mi basladın ki bunhisteroskopiyle kuzu nedne bu kadar ilaç kii
Evet gördümmmm fıstık gibisin kavurup yenmeliksinRenkli gözlü olmama ragmen asla nazarım degmez merak etme sen zeki habibi seni
Bu totem miKim geçerse gecsn nevoş ben takibi bıraktım
Ayy ne kadar tatlı emiciler yaa neden buluyorsunuzBende heyecanla takip ediyorum komşu.
Böyle kutlama yapacagız sana
Aman girdim çıktım fark azalmış girmeyeyim keşkeŞu kiza oy atın bari kkdakiler, duşa giremiyo yazıktır
Kuzenler yan çiziyor yaa baksanaKuzenler WunderLost
Yaaa nekadar cokl tedavı sandımda sevınmıstım olsun inşallah biran once toparlarda bıdık için guzel bı yer olustururlar benımde doktorumla randevum vardı ve banada histeroskopi dedi 22 şubatta olacakmısım bendeYok canım. Rahim kendini toplasın diye bu ilaçlar.
Gizli nevoş totem veyahut degılBu totem mi
Benim kuzenlere güvenAyy ne kadar tatlı emiciler yaa neden buluyorsunuz
Aman girdim çıktım fark azalmış girmeyeyim keşke
Kuzenler yan çiziyor yaa baksana
Tutuyor devam etGizli nevoş totem veyahut degıl