Onların sayesinde çok kişi tanıdım burada, tüpbebek topikleri gerçekten çok güzel arkadaşlıklara sebep oluyor. Herkes birbirlerinin derdini aynı hislerle yaşadığı için kardeş gibi oluyor. Ki insanın kardeşi bile anlamaz neler yaşadığınıEvet öyle
Biliyorum tabi kiYaa en heyecanlı yeri burasıpeki bilmediğinden mi soylemiyon yoksa susmak mı gerekiyo
Yasi yaaOnların sayesinde çok kişi tanıdım burada, tüpbebek topikleri gerçekten çok güzel arkadaşlıklara sebep oluyor. Herkes birbirlerinin derdini aynı hislerle yaşadığı için kardeş gibi oluyor. Ki insanın kardeşi bile anlamaz neler yaşadığını
Aynen canımOnların sayesinde çok kişi tanıdım burada, tüpbebek topikleri gerçekten çok güzel arkadaşlıklara sebep oluyor. Herkes birbirlerinin derdini aynı hislerle yaşadığı için kardeş gibi oluyor. Ki insanın kardeşi bile anlamaz neler yaşadığını
Nolurdu sanki azcık sevinseydimHiçbiri doğru değil
Forum önce Tüp bebek ile ilgili açılıp genişletildi
Sen kitap yazNolurdu sanki azcık sevinseydim
Hayır kırmızı bile değilsin ne sevinmesiNolurdu sanki azcık sevinseydim
Sağol canım iyi okumalarBen bıraz gidiyorum hanımlar gideyımde bitmeyen kitabımı okuyayıöhepinize bol sohbeler gorusuruzz
Olur olur, gerçeği yansıtmasa da güzel senaryoNolurdu sanki azcık sevinseydim
Hangi kitabi okuyon beybiBen bıraz gidiyorum hanımlar gideyımde bitmeyen kitabımı okuyayıöhepinize bol sohbeler gorusuruzz
Tarifimide yarıladığıma göre
Nasip olursa yarın yapıyorum cennam
Hadi inşallah kuzumNasip olursa yarın yapıyorum cennam
Ne oldu aretim
OleeyyyNasip olursa yarın yapıyorum cennam