- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Popüler konu başlığı bile kırmızı daha ne diyim ben hemso yaaOlacaksın insallah ,az sabır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popüler konu başlığı bile kırmızı daha ne diyim ben hemso yaaOlacaksın insallah ,az sabır
Evet bende nevo sanki annem gibi hareket ediyorum sanki evdeki çocukları yetmediNe cekti kızcağız bizden yaa
Öyle 1 günde olmuyor hemso,sabret ,güzel günler yakinPopüler konu başlığı bile kırmızı daha ne diyim ben hemso yaa
Hepimiz ayniEvet bende nevo sanki annem gibi hareket ediyorum sanki evdeki çocukları yetmedi
Meğer ne çok acı sigdirmisim içimeÖyle 1 günde olmuyor hemso,sabret ,güzel günler yakin
Meğer ne çok acı sigdirmisim içine
Site 2001 de mı kurulmuşŞimdi ben size senaryoyu yazıyorum:
Curly ODTÜ mezunu bir PC mühendisi olarak bir site kurmaya karar verdi ama bu işler para istediğinden sermayeyi Kazen verdi. Curly 2001’de siteyi kurdu, Kazen de baktı gördü burda eğlence var 2006’da siteye katıldı. Sonra isabelle tanıştı ve çok geçmeden mutlu son tabii nevreste 2006’da üye olduğunda isabel daha buralarda değildi. İsabel kazenle tanışınca siteye üye oldu. Baktı gördü nevoş tam bir can. Dediler ki nevoşa bir editörlük verelim.
ımdb: 9.1 tür: komedi
Yapımcı ve sponsor da buldun mu tamamdırŞimdi ben size senaryoyu yazıyorum:
Curly ODTÜ mezunu bir PC mühendisi olarak bir site kurmaya karar verdi ama bu işler para istediğinden sermayeyi Kazen verdi. Curly 2001’de siteyi kurdu, Kazen de baktı gördü burda eğlence var 2006’da siteye katıldı. Sonra isabelle tanıştı ve çok geçmeden mutlu son tabii nevreste 2006’da üye olduğunda isabel daha buralarda değildi. İsabel kazenle tanışınca siteye üye oldu. Baktı gördü nevoş tam bir can. Dediler ki nevoşa bir editörlük verelim.
EvetSite 2001 de mı kurulmuş
Senarist olmalısın sen beybi buralarda harcanıyorsunŞimdi ben size senaryoyu yazıyorum:
Hiçbiri doğru değilŞimdi ben size senaryoyu yazıyorum:
Bil kazan vardi bende bilememistim
Kendi uğraşları ve araştırmalarını paylaşmak amacıyla sanırımHiçbiri doğru değil
Forum önce Tüp bebek ile ilgili açılıp genişletildi
Evet 19 yıl olmuşSite 2001 de mı kurulmuş
Peki neden tüp bebek nevoHiçbiri doğru değil
Forum önce Tüp bebek ile ilgili açılıp genişletildi
Evet öyleKendi uğraşları ve araştırmalarını paylaşmak amacıyla sanırım
Ben 16 demistim, allah beniEvet 19 yıl olmuş
Benden bu kadarPeki neden tüp bebek nevo
Yaa en heyecanlı yeri burası peki bilmediğinden mi soylemiyon yoksa susmak mı gerekiyoBenden bu kadar