NevooNeeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydim
Nevooşuuum neden şaşırdınNeeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydim
Sende mezelerde geldin
Ne zaman geldin ki
Unutursunuz tabi, açın halinden aç olan anlar pehhAy sosyalimmm onu unuttuk ya biz pardon
Gizli takipçi olmana
Yaaaaa gördün mü sosyalcimmSende mezelerde geldin
Tmm işte aynı anda gelmişiz, ben gizli takipçi değildimYaaaaa gördün mü sosyalcimm
Oy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam aslaGizli takipçi olmana
Oysa çoktan buralarda olman gerekiyorduOy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam asla
Gelişim gec oldu ama artık bırakmam nevosumOysa çoktan buralarda olman gerekiyordu
Nevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmişOy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam asla
İnşaallah canımGelişim gec oldu ama artık bırakmam nevosum
Hatirlar elbet hemsocanPatron beni unuttu beybi
Nevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
İyi yapıyorumNevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
Kıskandı hemen bak nasıl laflar ediyoNevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
El falanda salladık amaHatirlar elbet hemsocan