- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Hayat burdaymış haberim yokmuşBoşa zaman geçirmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat burdaymış haberim yokmuşBoşa zaman geçirmişsin
Hayatta söylemez,agzi çok sıkıO konusmuyo ki cımbız bile yetmiyo laf almaya
Yok sitede tanıştık canımYani nevosum isabelle sen arkadassın onun irtibatıyla mı mı siteyle tanıstın Nevreste
Evet mükemmel soruYani nevosum isabelle sen arkadassın onun irtibatıyla mı mı siteyle tanıstın Nevreste
Sorun mu olmuşOnun da biraz sıkıntısı var bildiğim kadarıyla,
Biz cok gec kesfettik cooookHayat burdaymış haberim yokmuş
Burayla ilgili değil canım,başka bir mevzuSorun mu olmuş
Valla bizim ayıbımızBiz cok gec kesfettik cooook
Senın yuzunden neden cagırmadın buraya benı boşu boşuna bdvlerde fink attımValla bizim ayıbımız
Ben sonunda telefona alıştımÖnce yetişemiyordumTaramalı gibi yazıyorsunuz yahu, otomatiğe mi bağladınız herife çay doldurmaya gidiyorum, yorumlar birikiyor
Ben yetişemiyorumBen sonunda telefona alıştımÖnce yetişemiyordum
Bugun herkes cok hızlıııTaramalı gibi yazıyorsunuz yahu, otomatiğe mi bağladınız herife çay doldurmaya gidiyorum, yorumlar birikiyor
Pehh sen benden önce burdaydınSenın yuzunden neden cagırmadın buraya benı boşu boşuna bdvlerde fink attım
1-2 aya alışırsınBen yetişemiyorum
2 gecedir bereket,bollukTaramalı gibi yazıyorsunuz yahu, otomatiğe mi bağladınız herife çay doldurmaya gidiyorum, yorumlar birikiyor
Yasi ben kırmızı olmadığım için yavaş yazıyorum aslında yoksa daha seri olabilirdim ama biliyorsun kırmızı değilim işteTaramalı gibi yazıyorsunuz yahu, otomatiğe mi bağladınız herife çay doldurmaya gidiyorum, yorumlar birikiyor
Neeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydimPehh sen benden önce burdaydın
Ay sosyalimmm onu unuttuk ya biz pardonYasi ben kırmızı olmadığım için yavaş yazıyorum aslında yoksa daha seri olabilirdim ama biliyorsun kırmızı değilim işte
Patron duy duyYasi ben kırmızı olmadığım için yavaş yazıyorum aslında yoksa daha seri olabilirdim ama biliyorsun kırmızı değilim işte