• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma En Lezzetli Dünya Mutfağı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    308
  • Anket Kapalı .
Assolistleri bekliyoruz🤣😒
Ben şimdi assolist oldum değil mi? :KK45:
Niye ders olsun ki :110: ben halimden memnunum 🤣🤣
Sen olmasan ben geç oldu diye eklemezdim, bana cesaret oldun:KK53:
Ders mi olsun, olan bize oldu Deynom, onlar rahat.🫠
Belki rahat değillerdir neden öyle dedin ki 🤦🏻‍♀️
Ben öğle yemeğine yaptım. Kızın okuldan gelmesine ancak yetişti. Yemeği yiyip ekleyeyim dedim, eşim market alışverişine çıkalım dedi. Eve adım atar atmaz telefon geldi çaya geliyoruz diye akrabam. :skandal:Ortalık toplama çay hazırlığı, gönderme falan geç saate kaldı. Bir ara yüklemeyeyim diye düşündüm ama Nevoşa yaptım diye mesaj atmıştım, yine de yaptı da eklemedi dersiniz diye tırstım.:KK17: Ben de memnun kalmadım bu durumdan ama böyle oldu.Eklesek kabahat eklemesek yine kabahat:confused:

Eveeet🤣
Her şey sizleri cesaretlendirmek için 🤪
Ben öğle yemeğine yaptım. Kızın okuldan gelmesine ancak yetişti. Yemeği yiyip ekleyeyim dedim, eşim market alışverişine çıkalım dedi. Eve adım atar atmaz telefon geldi çaya geliyoruz diye akrabam. :skandal:Ortalık toplama çay hazırlığı, gönderme falan geç saate kaldı. Bir ara yüklemeyeyim diye düşündüm ama Nevoşa yaptım diye mesaj atmıştım, yine de yaptı da eklemedi dersiniz diye tırstım.:KK17: Ben de memnun kalmadım bu durumdan ama böyle oldu.Eklesek kabahat eklemesek yine kabahat:confused:
Son gün çok feci. Ben de keyiften bırakmadım. Cidden vaktim yoktu. Toplu taşımada uyumayıp konu açmakla uğraştım 😂

Dövseydin :sopa: :KK12::lülülü:

Back