- 28 Haziran 2011
- 61.134
- 153.811
- 898
İyi geceler canım nevosumHadi ben kaçtım. Hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canım nevosumHadi ben kaçtım. Hayırlı geceler
Oy bizim ver gitsin nolacak sanki ohhBen hep veririm. Tadına baktım bir kere tadından eminim
İyi geceler tatlı rüyalarHadi ben kaçtım. Hayırlı geceler
GünaydınGünaydın
Ben şimdi assolist oldum değil mi?Assolistleri bekliyoruz
Sen olmasan ben geç oldu diye eklemezdim, bana cesaret oldunNiye ders olsun ki ben halimden memnunum
Belki rahat değillerdir neden öyle dedin kiDers mi olsun, olan bize oldu Deynom, onlar rahat.
EveeetBen şimdi assolist oldum değil mi?
Her şey sizleri cesaretlendirmek içinSen olmasan ben geç oldu diye eklemezdim, bana cesaret oldun
Son gün çok feci. Ben de keyiften bırakmadım. Cidden vaktim yoktu. Toplu taşımada uyumayıp konu açmakla uğraştımBelki rahat değillerdir neden öyle dedin ki
Ben öğle yemeğine yaptım. Kızın okuldan gelmesine ancak yetişti. Yemeği yiyip ekleyeyim dedim, eşim market alışverişine çıkalım dedi. Eve adım atar atmaz telefon geldi çaya geliyoruz diye akrabam. Ortalık toplama çay hazırlığı, gönderme falan geç saate kaldı. Bir ara yüklemeyeyim diye düşündüm ama Nevoşa yaptım diye mesaj atmıştım, yine de yaptı da eklemedi dersiniz diye tırstım. Ben de memnun kalmadım bu durumdan ama böyle oldu.Eklesek kabahat eklemesek yine kabahat
DövseydinBen şimdi assolist oldum değil mi?
Sen olmasan ben geç oldu diye eklemezdim, bana cesaret oldun
Belki rahat değillerdir neden öyle dedin ki
Ben öğle yemeğine yaptım. Kızın okuldan gelmesine ancak yetişti. Yemeği yiyip ekleyeyim dedim, eşim market alışverişine çıkalım dedi. Eve adım atar atmaz telefon geldi çaya geliyoruz diye akrabam. Ortalık toplama çay hazırlığı, gönderme falan geç saate kaldı. Bir ara yüklemeyeyim diye düşündüm ama Nevoşa yaptım diye mesaj atmıştım, yine de yaptı da eklemedi dersiniz diye tırstım. Ben de memnun kalmadım bu durumdan ama böyle oldu.Eklesek kabahat eklemesek yine kabahat
Noldu koçum varsa bir durum fırlatayım hemen