Lanet gelsin kör şeytanaBiara bende dedim 20gun tututim 3gun oldu dur dedim yarin kahvalti ediyim dur obur gun devam ederim kaldi
Bakalim ne olacak ben 19.sene yapmistimVavv ne güzel olursundu
O şeytanin varyaLanet gelsin kör şeytana
Sanırım bende öyle yaptımBakalim ne olacak ben 19.sene yapmistim
O şeytanin varya
Kismetse bende baslicam regliyim haftaya bakarim tutayimda yoksa.
Onu da sordum da dönüş olmadıCanımm nick değiştirme olayı mesela cok uzunsa kısaltıyolarmıs ama sıfırdan farklı bir nick yapılması süresi belirsiz sekilde kaldırılmıs bende değiştirmek istemiştim o sekılde acıklama yapmıstı kazen sen mesela ozlemesrasın ya ozlem kalır esra silir gibi düşün
Ama kendi tercihim isteyen değiştirsin nickini yaa o buton tekrar aktif olur inşallahOnu da sordum da dönüş olmadıteşekkür ederim yine de cevabın için. Çok ısrarcı olmak da istemedim işleri çoksa meşgul etmeyim diye hayırlısı artık
Canım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değilAma kendi tercihim isteyen değiştirsin nickini yaa o buton tekrar aktif olur inşallah
İşte birkaç saçma kişinin yaptıgı saçma olay herkesi etkiledi yine nevresteciğim yaniCanım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değilÖnemli gerekçeleri var ondan mümkün değil:)Bundan sonra zor:)
İşte o yüzden hafta sonu tutmayacağımBiara bende dedim 20gun tututim 3gun oldu dur dedim yarin kahvalti ediyim dur obur gun devam ederim kaldi
bence de nick değiştirmesin kimse. Ben destekliyorum bu kararı. Zaten yöneticiler nick değiştirmek isteyene yardımcı oluyor kiCanım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değilÖnemli gerekçeleri var ondan mümkün değil:)Bundan sonra zor:)
Bende katıldım bekliyorumBugün kk'nın kaç yaşında olduğu yarışma açıklanacak kimler kazanacak acaba
tabi ki benBugün kk'nın kaç yaşında olduğu yarışma açıklanacak kimler kazanacak acaba
Ayy ben baya uzak kaldım bu forumdan.
Sistem ile alakalı canımİşte birkaç saçma kişinin yaptıgı saçma olay herkesi etkiledi yine nevresteciğim yani
Aaaaa araliktami dogumun canim Allah kurtarsin bebegini sag salim kucagina alirsin insAllahAyy ben baya uzak kaldım bu forumdan.
Günüm yaklaştıkça ilgi odağım değişti
Yok seni kandırıyorAyy ben baya uzak kaldım bu forumdan.
Günüm yaklaştıkça ilgi odağım değişti