Çok şükür...çatlayan yumurtanın sevindirecegini de gördük ya.Günaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Daha çok tirlatir
Nana ya sitem edilmiş ama , nana nasıl diye sonoran bir minik yok ortalıkta
Şükür, bu değiştirme işi bir sana özel mi olmuyormuş , daha yeni kızlar değiştirdi ya
Oyu diyelim iyi olsun nevroş
AyyGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Çok sevindim canımGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Hep iyi olDaha çok tirlatir
Nana ya sitem edilmiş ama , nana nasıl diye sonoran bir minik yok ortalıkta
Şükür, bu değiştirme işi bir sana özel mi olmuyormuş , daha yeni kızlar değiştirdi ya
Oyu diyelim iyi olsun nevroş
Allah razı olsun canım ablacım inşallahÇok şükür...çatlayan yumurtanın sevindirecegini de gördük ya.
Umudun gerçekleşsin evvacim.
Sağol ablacımmm amin inşallahÇok sevindim canım
Seneye buralar bebiş dolacak
PeriliçemAyyhadi güzel haberler alalım ciceeem Rabbim busefer sonucunu hayırlı güzel eylesin
Dikkat et kendine kuzucumAllah razı olsun ablacımmmçok şükür ❤
Selam abla nasılsın?Selamın hellolar gençler
Selamın hellolar gençler
Selamlar iyiyim sağol sen nasılsınSelam abla nasılsın?
Selamlar
Bizim burda nasilsin yada napiyosun denmezSelamlar iyiyim sağol sen nasılsın
Selamlar
Naparsın kızz desemBizim burda nasilsin yada napiyosun denmez
Naparsin abla
Ederim ablacım eksik olma ❤Dikkat et kendine kuzucum
Hassas bir dönemdesin artık kuzumEderim ablacım eksik olma ❤
Bende katıldım ama kaç dediğimi hatırlamıyorum ablaBugün kk'nın kaç yaşında olduğu yarışma açıklanacak kimler kazanacak acaba
Öyle abla inşallah hakkımızda hayırlısı olurHassas bir dönemdesin artık kuzum