Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Daha çok tirlatir 😄

Nana ya sitem edilmiş ama , nana nasıl diye sonoran bir minik yok ortalıkta 😔

Şükür, bu değiştirme işi bir sana özel mi olmuyormuş , daha yeni kızlar değiştirdi ya 🙄

Oyu diyelim iyi olsun nevroş 🤲
Bilemedim neyse kalsın böyle napayım gönlümce çekiştiremiycem bazı insanları ifşa korkusundan🤪😂😂😂(hayır bende de var iki isminle birden niye alıyorsun dimi Esra çoktur Özlem çoktur ama Esra Özlem direk kendime çekiyorum okları😂😂😂)

Bilemedim neyse kalsın böyle napayım gönlümce çekiştiremiycem bazı insanları ifşa korkusundan🤪😂😂😂(hayır bende de var iki isminle birden niye alıyorsun dimi Esra çoktur Özlem çoktur ama Esra Özlem direk kendime çekiyorum okları😂😂😂)
Canımm nick değiştirme olayı mesela cok uzunsa kısaltıyolarmıs ama sıfırdan farklı bir nick yapılması süresi belirsiz sekilde kaldırılmıs bende değiştirmek istemiştim o sekılde acıklama yapmıstı kazen sen mesela ozlemesrasın ya ozlem kalır esra silir gibi düşün 😁

Son düzenleme:
Allah kabul etsin calciii ilk gün çarpması normal ama pek bişey yapmasaydın 🤗
Maaş haftasını buldum başlayacak :KK70:
Allah kabul etsin inşallah dayan az kaldı ilk günler hep zor geçer sonra anlamazsın bile 😍
aynen artık başlamam lazımdı ama baş ağrısı kötüymüş :KK70:
Olsun onun sevabi yeter bende öbür hafta baslicam bereket gunler kisaldi :KK70:
1 aydır başlayacağım bende ancak motive olabildim :KK70:

Maaş haftasını buldum başlayacak :KK70:

aynen artık başlamam lazımdı ama baş ağrısı kötüymüş :KK70:

1 aydır başlayacağım bende ancak motive olabildim :KK70:
Biara bende dedim 20gun tututim 3gun oldu dur dedim yarin kahvalti ediyim dur obur gun devam ederim kaldi🤣

X