- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
Ben hatırlıyorum çok emin değildim ama aklımda öyle kaldı gibi sankiBende katıldım ama kaç dediğimi hatırlamıyorum abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hatırlıyorum çok emin değildim ama aklımda öyle kaldı gibi sankiBende katıldım ama kaç dediğimi hatırlamıyorum abla
İnşallah hayırısı ne ise o olsun.Öyle abla inşallah hakkımızda hayırlısı olur ❤
Merak ettim kimler kazanacak prolara verilicekmi falanBen hatırlıyorum çok emin değildim ama aklımda öyle kaldı gibi sanki
Amin ablacım ❤İnşallah hayırısı ne ise o olsun.
Pro ödülü olabilir bence.Merak ettim kimler kazanacak prolara verilicekmi falan
Amin ablacım ❤
Başım ağrıyor susuzluktan. açlığa alışkınım ama susuzluk mahvetti beniSelamlar iyiyim sağol sen nasılsın
Selamlar
Geçmiş olsun calci neden canımBaşım ağrıyor susuzluktan. açlığa alışkınım ama susuzluk mahvetti beni
OlsunPro ödülü olabilir bence.
Oda olarNaparsın kızz desem
Promu olucan tekrar
Bilemedim neyse kalsın böyle napayım gönlümce çekiştiremiycem bazı insanları ifşa korkusundan(hayır bende de var iki isminle birden niye alıyorsun dimi Esra çoktur Özlem çoktur ama Esra Özlem direk kendime çekiyorum okları)Daha çok tirlatir
Nana ya sitem edilmiş ama , nana nasıl diye sonoran bir minik yok ortalıkta
Şükür, bu değiştirme işi bir sana özel mi olmuyormuş , daha yeni kızlar değiştirdi ya
Oyu diyelim iyi olsun nevroş
Canımm nick değiştirme olayı mesela cok uzunsa kısaltıyolarmıs ama sıfırdan farklı bir nick yapılması süresi belirsiz sekilde kaldırılmıs bende değiştirmek istemiştim o sekılde acıklama yapmıstı kazen sen mesela ozlemesrasın ya ozlem kalır esra silir gibi düşünBilemedim neyse kalsın böyle napayım gönlümce çekiştiremiycem bazı insanları ifşa korkusundan(hayır bende de var iki isminle birden niye alıyorsun dimi Esra çoktur Özlem çoktur ama Esra Özlem direk kendime çekiyorum okları)
Evet çiftte proPromu olucan tekrar
Allah kabul etsin calciii ilk gün çarpması normal ama pek bişey yapmasaydınNiyetlendim. Biraz borcum vardı bugün de ilk gün malum
Allah kabul etsin inşallah dayan az kaldı ilk günler hep zor geçer sonra anlamazsın bileNiyetlendim. Biraz borcum vardı bugün de ilk gün malum
Olsun onun sevabi yeter bende öbür hafta baslicam bereket gunler kisaldiNiyetlendim. Biraz borcum vardı bugün de ilk gün malum
Mega pro olucanEvet çiftte pro
Maaş haftasını buldum başlayacakAllah kabul etsin calciii ilk gün çarpması normal ama pek bişey yapmasaydın
aynen artık başlamam lazımdı ama baş ağrısı kötüymüşAllah kabul etsin inşallah dayan az kaldı ilk günler hep zor geçer sonra anlamazsın bile
1 aydır başlayacağım bende ancak motive olabildimOlsun onun sevabi yeter bende öbür hafta baslicam bereket gunler kisaldi
Biara bende dedim 20gun tututim 3gun oldu dur dedim yarin kahvalti ediyim dur obur gun devam ederim kaldiMaaş haftasını buldum başlayacak
aynen artık başlamam lazımdı ama baş ağrısı kötüymüş
1 aydır başlayacağım bende ancak motive olabildim
Vavv ne güzel olursunduMega pro olucan