- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aynen canımbence de nick değiştirmesin kimse. Ben destekliyorum bu kararı. Zaten yöneticiler nick değiştirmek isteyene yardımcı oluyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımbence de nick değiştirmesin kimse. Ben destekliyorum bu kararı. Zaten yöneticiler nick değiştirmek isteyene yardımcı oluyor ki
Yok seni kandırıyorYarın açacağım
Bu durumları bilmiyorum ben saçma şeyler yapıldı ise bu kullanıcı adı üzerinden onlar da böyle önlem almak zorunda kalmış olabilir tabi saygı duyarımİşte birkaç saçma kişinin yaptıgı saçma olay herkesi etkiledi yine nevresteciğim yani
Kaç yaptınızBende katıldım bekliyorum
Prolara pro üyelik verilecek mitabi ki ben
Yok yok sistem ile alakalıBu durumları bilmiyorum ben saçma şeyler yapıldı ise bu kullanıcı adı üzerinden onlar da böyle önlem almak zorunda kalmış olabilir tabi saygı duyarım
Ben kayıt oluştururken kendi ismimi kullandım ama sonrasında kullanıcı adı değişimi olacağını düşünerek oluşturdum birçok kişi de böyle düşünmüştür yoksa bilseydim ilk başta farklı oluştururdum kullanıcı adımı bilemedim
Belki dönüş yapar teke düşer ismim umudum var olmazsa da hayırlısı amaaannYok yok sistem ile alakalı
Tek zor iki isimde var:)Belki dönüş yapar teke düşer ismim umudum var olmazsa da hayırlısı amaaann
Benim oylar gelecek ya bugün
İncirlerle incili sunum yapmışlarNe olmuşşşşş
Banlama yetkisi verilecek diyorlarMega pro oluyormuşuz E Elif_Eylul öyle dedi
Bende isterim cevabı bildimMega pro oluyormuşuz E Elif_Eylul öyle dedi
Ben dediysem oluruzMega pro oluyormuşuz E Elif_Eylul öyle dedi
Bekliyorum gelmiyorlarİşleri çıktı galiba
G e l e c e k l e rBekliyorum gelmiyorlarİşleri çıktı galiba
Allah ayırmasınoo kankam olacak o zaman E Elif_Eylul
Hadi allah nasip etsin inşallahKismetse bende baslicam regliyim haftaya bakarim tutayimda yoksa.