Sağol canım benim inşallahİnşallah hayırlısıyla olur istediğin gibi
Gözün aydın kuzum,Allah gönlüne göre versinGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Gunaydin canim neguzel bir haber verdin bizlereGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Sağol cennam benim allah razı olsun amin inşallahGözün aydın kuzum,Allah gönlüne göre versin
Elifim çok şükür güzel haber aldık inşallah devamıda gelir allahın izniyle size asıl haberi vermek nasip olurGunaydin canim neguzel bir haber verdin bizlere
Amin insallah canim cok sevindimElifim çok şükür güzel haber aldık inşallah devamıda gelir allahın izniyle size asıl haberi vermek nasip olur
Amin insallah canim cok sevindim
Cansınız can iyiki
Gümaydınlar kuzum ne güzel haberler verdin bize öyle,senin adına çok mutlu oldumGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Allah razı olsun ablacımmmGümaydınlar kuzum ne güzel haberler verdin bize öyle,senin adına çok mutlu oldum
nereyeeSelam
Güle güle
Canlı ders vardı molada geldim baktım çıktım:)Bitti şükür:)nereyee
Sağol şampiyonAllaha emanet
Deme öleeSağol şampiyon
Şampiyonsun işteDeme ölee