Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Gümnaydınlar ben iyiym sağol
Bi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şey

Bi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şey
Aynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordum

Aynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordum
Hadi yaa iyiymiş o ben ilk uye oldugumda hamilelik fln o konulara bakıyordum şimdi nerdeyse bakmıyorum bıle onlara meğer benı strese sokan konularmış onlar şimdi muhabbetlerın oldugu yerlerde daha huzurluyum

Hadi yaa iyiymiş o ben ilk uye oldugumda hamilelik fln o konulara bakıyordum şimdi nerdeyse bakmıyorum bıle onlara meğer benı strese sokan konularmış onlar şimdi muhabbetlerın oldugu yerlerde daha huzurluyum
Daha neler neler varya,bide kızmışsam gelen yorumları okumak süper oluyordu başka konularada girmek eğlenceli aslında.

Günaydın nasılsın bakalım basladıgın gibi gidiyırsun masallaah pek gıremesemde takip edıp çıkıyorum yeni konu bu aksammı belli olcak bana seslenmeyı unutmayın he
Iyiyim canim ilerliyo halaaa yavas yavas

Günaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadı çok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
Hadi bakalım bol degerlendirmeli sonucuda guzel bi süpriz olsun evvam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…