Bi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şeyGümnaydınlar ben iyiym sağol
Aynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordumBi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şey
Hadi yaa iyiymiş oAynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordum
Daha neler neler varya,bide kızmışsam gelen yorumları okumak süper oluyorduHadi yaa iyiymiş oben ilk uye oldugumda hamilelik fln o konulara bakıyordum şimdi nerdeyse bakmıyorum bıle onlara meğer benı strese sokan konularmış onlar şimdi muhabbetlerın oldugu yerlerde daha huzurluyum
Gunaydin canimGünaydın hanımlar nasılsınızz bakalımm
Günaydın nasılsın bakalım basladıgın gibi gidiyırsun masallaah pek gıremesemde takip edıp çıkıyorumGunaydin canim
Iyiyim canim ilerliyo halaaa yavas yavasGünaydın nasılsın bakalım basladıgın gibi gidiyırsun masallaah pek gıremesemde takip edıp çıkıyorumyeni konu bu aksammı belli olcak bana seslenmeyı unutmayın he
Yavaş yavaş mıııı depar attın deparIyiyim canim ilerliyo halaaa yavas yavas
Oda olabilirYavaş yavaş mıııı depar attın depar
Yürüyüşten alışkanlık yaptı dıye düşündüm ben amaOda olabilir
O hiç aklima gelmemistiYürüyüşten alışkanlık yaptı dıye düşündüm ben ama
Bize de haber et..Durumlar karışık,yazarım birazdan canım. Mesaj geliyor, bakıp geleyim
Tamam canımBize de haber et..
Hadi bakalım bol degerlendirmeli sonucuda guzel bi süpriz olsun evvamGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur
İnşallah canım benimHadi bakalım bol degerlendirmeli sonucuda guzel bi süpriz olsun evvam
Süper ozaman gerisi bol dua ve beklemek hadi bakalımİnşallah canım benimdoktor iyi bir zamanda değerlendirdiğimi söyledi
Aynen canım benim ❤ rabbiminde izniyle inşallah önce tüm isteyenlere sonrada bana nasip etsinSüper ozaman gerisi bol dua ve beklemek hadi bakalım
İnşallah hayırlısıyla olur istediğin gibiGünaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadıçok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur