Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Gümnaydınlar ben iyiym sağol :KK200:
Bi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şey 🤗

Bi kaç gündür doğru düzgün giremedim siteye ozaman bile çok özledim sizleri muhabbetinizi insan farketmeden baglanıyor dimi hormeden baglanmak bu heralde gönül bağı dedikleri şey 🤗
Aynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordum :KK70:

Aynen alışıyırsun buradaki muhabbaetlerede ondan,ben ilk üye olduğumda rüyamda bile yazılanları okuyordum :KK70:
Hadi yaa iyiymiş o :KK70: ben ilk uye oldugumda hamilelik fln o konulara bakıyordum şimdi nerdeyse bakmıyorum bıle onlara meğer benı strese sokan konularmış onlar şimdi muhabbetlerın oldugu yerlerde daha huzurluyum 🥰

Hadi yaa iyiymiş o :KK70: ben ilk uye oldugumda hamilelik fln o konulara bakıyordum şimdi nerdeyse bakmıyorum bıle onlara meğer benı strese sokan konularmış onlar şimdi muhabbetlerın oldugu yerlerde daha huzurluyum 🥰
Daha neler neler varya,bide kızmışsam gelen yorumları okumak süper oluyordu :KK70: başka konularada girmek eğlenceli aslında.

Günaydın nasılsın bakalım basladıgın gibi gidiyırsun masallaah pek gıremesemde takip edıp çıkıyorum 🤣 yeni konu bu aksammı belli olcak bana seslenmeyı unutmayın he :halay::halay:
Iyiyim canim ilerliyo halaaa yavas yavas🤣🤣🤭

Günaydın canlar ❤ hastaneden geldim yumurtalar kendiliğinden çatlamış iğneye gerek kalmadı 🤩 çok heyecanlı ve çok umutluyum inşallah hayırlısı olur 🤲
Hadi bakalım bol degerlendirmeli sonucuda guzel bi süpriz olsun evvam 🥰

X