Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Cok şükür bir sıkıntı yok ama eşim orda aklım onda rabbim yardım etsin ya az önce aradı çadır kuruyorlardı ..
Hadi ben esinde seninle diye düşündüm çok geçmiş olsun canım ya zor hava da çok soğudu bir anda

Nasılsın ablacım :))

Neler yapıyorsun bir sıkıntı yok dimi
İyiyim miniğim sağol sen nasılsın,sizin oralaeda umarım bir sıkıntı olmamıştır depremden dolayı.
İ

iyim canım memlekete geldim bir sıkıntı yok şükür rabbim ordakilere yardım etsin

Amin inşallah hepimizçok üzüldük.
Evet gördüm ablacım çok teşekkür ederim çözmeye çalışıyorum da
Hesap detaylarına tıkla sol tarafta göreceksin imza ayarları diye.

Merkezde ufak çaplı hasarlar var ama şükür ölen yok abla ufak tefek yaralanmalar ve malesef balkondan atlayanlar olmuş şükür başka bişey yok bizde sıkıntı yok

Merkezde ufak çaplı hasarlar var ama şükür ölen yok abla ufak tefek yaralanmalar ve malesef balkondan atlayanlar olmuş şükür başka bişey yok bizde sıkıntı yok
Teşekkür ederim aşko darısı size inşllah en yakında
Pro olmuşsun süper olmuş yakışır
Bununla gelmiş geçmiş olsun miniğim,burada ben hiç duymadom bile depremi sadece bir boşluk oldu içimde deprem olacak dedim 10 dakika sonra eşim aradı haber verdi.
T

Pro olmuşsun süper olmuş yakışır

Bununla gelmiş geçmiş olsun miniğim,burada ben hiç duymadom bile depremi sadece bir boşluk oldu içimde deprem olacak dedim 10 dakika sonra eşim aradı haber verdi.
T
Teşekkür ederim ablacım ❤ Kukrim hediye etti sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…