Allah iyilik versin canım özlettin kendiniİyim kuuzm şükür hiç takılmadım buraya bayadır ..
Hadi ben esinde seninle diye düşündümCok şükür bir sıkıntı yok ama eşim orda aklım onda rabbim yardım etsin ya az önce aradı çadır kuruyorlardı ..
İyiyim miniğim sağol sen nasılsın,sizin oralaeda umarım bir sıkıntı olmamıştır depremden dolayı.Nasılsın ablacım :))
Neler yapıyorsun bir sıkıntı yok dimi
İ
iyim canım memlekete geldim bir sıkıntı yok şükürrabbim ordakilere yardım etsin
Hesap detaylarına tıkla sol tarafta göreceksin imza ayarları diye.Evet gördüm ablacım çok teşekkür ederimçözmeye çalışıyorum da
gizoooooooooo sen izmirde sandık korktuk vallaMemleketteyim diye katılamıyorum da
Allah büyük canım rabbim hepsine yardım etsin inşallahHadi ben esinde seninle diye düşündümçok geçmiş olsun canım ya zor hava da çok soğudu bir anda
gizoooooooooo sen izmirde sandık korktuk valla
Evva pronun özelliklerini analtayım mı sana
ne bilem kız
Merkezde ufak çaplı hasarlar var ama şükür ölen yok abla ufak tefek yaralanmalar ve malesef balkondan atlayanlar olmuş şükür başka bişey yokİyiyim miniğim sağol sen nasılsın,sizin oralaeda umarım bir sıkıntı olmamıştır depremden dolayı.
Amin inşallah hepimizçok üzüldük.
Hesap detaylarına tıkla sol tarafta göreceksin imza ayarları diye.
memleket nere bacıı
Teşekkür ederim aşko darısı size inşllah en yakında
Merkezde ufak çaplı hasarlar var ama şükür ölen yok abla ufak tefek yaralanmalar ve malesef balkondan atlayanlar olmuş şükür başka bişey yokbizde sıkıntı yok
Pro olmuşsun süper olmuş yakışırTeşekkür ederim aşko darısı size inşllah en yakında❤
Bununla gelmiş geçmiş olsun miniğim,burada ben hiç duymadom bile depremi sadece bir boşluk oldu içimde deprem olacak dedim 10 dakika sonra eşim aradı haber verdi.Merkezde ufak çaplı hasarlar var ama şükür ölen yok abla ufak tefek yaralanmalar ve malesef balkondan atlayanlar olmuş şükür başka bişey yokbizde sıkıntı yok
Teşekkür ederim ablacım ❤Pro olmuşsun süper olmuş yakışır
Bununla gelmiş geçmiş olsun miniğim,burada ben hiç duymadom bile depremi sadece bir boşluk oldu içimde deprem olacak dedim 10 dakika sonra eşim aradı haber verdi.
T
Bİyiyim miniğim sağol sen nasılsın,sizin oralaeda umarım bir sıkıntı olmamıştır depremden dolayı.
Amin inşallah hepimizçok üzüldük.
Hesap detaylarına tıkla sol tarafta göreceksin imza ayarları diye.
ığdırmemleket nere bacıı
hataya gel
entekyeye geldiğinde haber etB
ığdırAha haaa
Thanks askoTeşekkür ederim aşko darısı size inşllah en yakında❤
Enteke entekeentekyeye geldiğinde haber et
Evet buyrunAloooo